sZehra 2.5 aylık kızıma hem anne sütü hem mama veriyorum. İki gündür göğsümü istemiyor ağlıyor fakat zorlayınca alıyor içiyor, bu neden kaynaklanıyor? Ağzını açmıyor bile kapatıyor
tiredmom_ sZehra meme reddi yaşiyorsunuz biz de aynıyız ağlayınca zorlamayın sakinleştirip tekrar memeyi teklif edin.
Seker- sZehra biberon yada emzik meme reddi yaptırıyor eğer kullanıyorsanız bırakın mamayıda kaşık biberonla verin bizdede aynısı oldu emzikten dolayı
sZehra irmrdnmzz Biberonla fakat 2 aydir veriyorum ve cok yavas akışlı, yani ondan kaynaklandığını zannetmiyorum zira önceden reddederdi yoksa
sZehra Seker- İki aydır kullanıyorum onlardan olduğunu zannetmiyorum.. Ayrıca 2 aylık bir bebeğe nasıl kaşıkla mama vereyim, az değilki..
irmrdnmzz sZehra öyle düşünmeyin benim bebeğim de yavaş akışlı biberon kullanıyor ve ciddi meme reddi yaşıyoruz emzirme danışmanına başvurdum biberon kaynaklı olduğunu öğrendik
Lrbss sZehra merhaba benim bebeğimde o ara meme reddi olmuştu ben meme verirken şarkılar söylüyordum zorda olsa tutuyordu ama kafasını bastırmayin sadece memenizde tutun şarkılar söyleyin benimki oylelikle atlattı bazen yanına uzanıp verdim bazen ayakta kucağımda sallayarak verdim bir hafta on gün sürdü sonuç olarak ben kazandım çok şükür:) insallah sizinde çabuk geçer
Seker- sZehra biz ilk doğduğunda şırınga verdik 6 aya kadarda e bebekte kasık biberon gibi bisey var onla verdik bizim emzikten oldu gerçi sizin ki farklı olabilir