Zehra09 Gaz sancısı için bitkisel birşeyler kullanıyor musunuz? Gaz ilacları da fayda etmiyor artık bize
tiredmom_ Zehra09 bizim gaz sorunumuzun anne sütündeki süt şekerini (laktoz) sindiremedigini (laktoz intoleransı varmis) öğrendik. Boşuna bunca zaman gaz damlası kullanıp para vermişiz. Şimdi relactaz diye laktaz enzimi içeren bir damla kullanıyorum. O iyi geldi
ipekannesi55 Zehra09 4 yemek kaşığı zeytinyağ, 4 yemek kaşığı tatlı elma yağı, 1 çay kaşığı kekik yağı karıştırıp her bez değişiminde göbek deliği ve ayak tabanına masaj yaparal sürüyorum. Her bebek ve bünyesi farklıdır tabiki ama biraz olsun faydasını gördüm
Zehra09 tiredmom_ nasıl fark ettiniz o sorunu bizde ağlama gibi sorun yok aşırı derece ıkınma durumu var
tiredmom_ Zehra09 bizde de öyleydi işte hatta ıkınmaktan makatını çatlattı mukuslu kaka gürültülü kaka yapma emzirdikten sonra karnından gurul gurul ses gelmesi emzirdikten Kısa bir süre sonra gaz sancısı başlaması Ben bundan önce bir sürü gaz damlası kullandım piyasadaki bütün gaz damlalarını kullandım desem yalan söylemiş olmam hiçbir de bir işe yaramadı zaten yaramayınca ben de şüphelendim acaba gazdan farklı bir durum mu var diye kakasından da zaten şüpheleniyordum bir süredir doktora gidince kaka testi verdik öyle çıktı sonuç