Zehra-18 Annişler merhaba 5 ay 18 günlük oğlum var salgına yakalandık hastalığı atlattık ama öksürük geçmedi ne yapsam iyi gelir
Ozlem2904 Zehra-18 ihlamur ve ayva yapragi çayı hemen kesmişti oğlumun oksurugunu 8 10 tqtli kaşığı içmişti
Susamtanesi34 Zehra-18 ya bende aynı durumdayım 4 aylık benim oğlum gece öksürük nöbeti geçiriyor resmen ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürdüm hava verdim
1_anne Ozlem2904 ıhlamur bende sürekli içirmeye çalışıyorum ama geçmedi 1 hafta oldu. Balgamı çok fazla onun için yaptığınız bir şey var mı
1_anne Zehra-18 5 aylık bebeğim hem mama hem meme ile besleniyor. Ihlamur verdim cevizin iç zarını kaynatıp verdim Bi gün iyiyse diğer gün yine aynı oluyor. Ben sürekli sarımsak tüketmeye çalışıyorum bende ona geçsin diye
Zehra-18 1_anne sarımsak sütün tadını değiştiriyor ve meme reddine sebep olabiliyormuş ben sevmiyorum zaten ama bilemiyorum artık çaresiz kaldım
1_anne Zehra-18 inan bende sevmiyorum hayatımda ilk defa sarımsağı öyle yuttum. Bebek hasta olduğu zaman daha çok almak ister memeyi. Tabi size kalmış çok geçmiş olsun
1_anne Ozlem2904 onu da içiyorum ona da içiriyorum şimdi de ayva yaprağı aldım onun da iyi geldiğini okudum bakalım inşallah şifa olur
Kubza Zehra-18 hava makinesi varsa soğuk serum fizyolojik suyu ile 3cc kadar hava verin çocuğa çok rahatlatıyor