Streptekok kahvaltıda labne beyaz beynır (ıcımın) tam yaglı olmasına dikkat ediyorum peynırlerın zeytın ezmesı vardı basta yetmiyordu su an bir kac kucuk kasık yiyor bazen yanına İrmik pirinc unu veya ne varsa yulaflı fıalna kucuk bir meyve karısımı yumurta haslıyorum artık biraz kıvamlı veriyorum birr de boyle tadsın diye sureklı katı veriyordum ben de yuurrtayı cesıtlendırmedım bazen yemıyorrdu su an ina da baslıyacam yanı pankek filan yemıyorrdu yumurtanın kendısınınıstıyırrdu yemeyi onceden kahvaltıda avakado da verirdi genede az az meyvedir katarım veya kıvamı osun diye kasık maması da katardım ıcerısıne bazen yogurt fındık ceviz veya ne bıım kecı boynuzu omzunu filan karıstırıp yedırebılmek ıcın tabı hepsini ayki an da degıl oglen genelde yemeknıstemdedıgı zamanlarda corba kıvamııbılsun diye veya kırmızı biber dolması Mercimek haftada 12 veriyordum sonra 1 e dusurdum balım corbası verdi nohut yahnisi vs vs yogurt vermeye calısıyorum biraz mesafeli yıgurda genede aktıbvyanın kendi yogurdu u seviyor ben de ondan calısıyorum ama dıgerını daha cok seviyor gibi meyve vermeye calısıyorum bir ara yemıyorrdu meyveyi su anda esafekı biraz ama biraz daha iyi gibi yemedıgı donemde yere bir sey serdim borcamın ıcıne Nar kattım aldı yedi kendi kendine istiyor yemegını ama su an 15. aylıga yakınız