Prensannesi56 elifinannesi53 xiaomi bu marka harika kullandım redmi note 8 pro vardı ama ıphone aşığım ben vazgeçemiom o kadar ve şu an ıphone kullanıom pişman oldummu evet kamerası iyi değil ama bırakamıyorum ☺️
Ecemilay elifinannesi53 benim eşim infinix zero x pro aldı kaçak getirtti 6 bine kamerası da orta değil üst segment dehşet çekiyo eşim elektronik düşkünü sana da alalım dedi ama ıphone u bırakamıyorum 😂😂😂
dryglgl elifinannesi53 Easycep sistemini bi araştırmanızı öneririm ben İstanbuldayım kardeşime iphone alıcaz iPhone 11 yakalamaya çalışıyoruz sürekli bulunmuyor ellerinde gelen telefon direk satılıyor çünkü ikinci el alıp herşeyini yenileyip satıyorlar bir sene de garanti veriyolar ve 6 taksit yapıyolar İnternet sitelerine pek güvenemedim en başta sonra mağazalarına gittik kısmetimize 1 tane iPhone 11 varmış ve bizden önce gelen bi kız gözümüzün önünde alıp gitti nasibimizde yokmuş biz de şimdi mağazaya yeni telefon gelmesini bekliyoruz çok uzattım ama eğer mağazası olan bi şehirdeyseniz gidip bir inceyebilirsiniz iPhone 8 vardı 5500 dü baya güzeldi ben de yakın zamanda yenilicem telefonu nasip olursa şuan xiaomi kullanıyorum ama apple cidden bambaşka bi boyut bence iPhone geçmek istiyorum nasip olursa
elifinannesi53 @“Prensannesi56”#p241xiaomi de ses problemi var sanki ya görüntülü konuşurken ses gidiyor geliyor birşeyler oluyor yine Samsung mu alsam diyorum yada oppo da bayağı tutuluyor 🤓
Yigitmiray38 elifinannesi53 bende oppo A55 alacağım fiyatı uygun. Hatta indirimli olarak A101e gelecek nasıl bi telefon bilmiyorum kullanan varsa yorum yapsa ne iyi olur
elifinannesi53 Yigitmiray38 bende şuan oppo rx17 neo var üç yıldır da kullanıyorum hala çok memnunum kızım suya attı telefonu kamerası biraz bozuldu gibi o yüzden değiştirmek istiyorum oppo gerçekten bu işte iyi olduğunu kanıtladı zaten dayanıklılık testleri falan var YouTube da
elifinannesi53 dryglgl canım rize’deyım hem öyle bir mağaza yok hemde ben ı phone cu değilim sanki ya tamam tasarımı çok şık güzel telefon birşey de olmuyor sağlam ama işletim sistemi beni çok zorluyor 😂 androidcıyım yani anlayacağın
dryglgl elifinannesi53 Aaa tamamdır bana baya mantıklı geliyo da sistemleri ondan söylemiştim gönlünce bir şey bulursun inşallah 😄💕
HONEYBABY_ Ecemilay eşim telefoncu infinix için ; oyun oynayanlar alıyor işlemcisi hızlı olduğu için kasmıyor diyor.
Ozooo Bende iPhone 11 alacağım inşallah haftaya pahalı ama ios telefonlar da fazla dayanmıyor bana göre Samsung kullanmış biri olrarak belli bir süre sonra donma kasma çok oluyor kamera zaten ortada oppo da kaynanamda var ve aşırı kasıyor sevemedim
HONEYBABY_ elifinannesi53 eşim yurtdışı telefon satışı yapıyor dilerseniz yardımcı oluruz daha uyguna geliyor