yaseminoztrk Anneler merhaba kızım şubatta 2 yaşına girecek gelişimine katkı sağlayacak oyuncaklar, kartlar vs önerebilir misiniz rica etsem 🌸 arıyorum ama etrafımda pek aynı yaş grubu olmadığı için de kararsız kaldım seçim yapamadım bir türlü
Yagmuurr yaseminoztrk Yaa şubatın kaçında 2 yaş olcak? lego,tekerlekli kitap,kalemine su dolan boyama kitabı, ahşap bultaklar,oyun hamuru,boyama,büyük sorular kitabı,cırtlı kitaplar ve en sevdiği arabaları😂 bu gibi şeylerle daha çok vakit geçiriyor
Birbebetoannesi yaseminoztrk Adeda yayıncılık 2 ya güçlendirici setini aldık bitirmek üzereyiz. Yeni siparişide yükselen zeka 2-4 yaş arası verdim çok güzel.18 aylık oğlum.
Turunckafam yaseminoztrk yaa benim kızımda 14 Şubat ❤️ 2 yaş olucaz … aktivite kitaplarını yırtıyor oyun hamuru oral dönem devam ediyor almadım hiç . Suu koyulan kalemli boyama kitabi çöp bidaha almicam buqun attım 🥺 legolar kolltuk altında . Kule yapioz yıkıyor 😂 vallahi bende arayistayim. Tükenmeyen sticer kitabını sipariş edicem bende bir o belki dikkatlerini çeker . Başka onerinelere bende açığım 🌼
Kubrasolmmaz yaseminoztrk ahşap alfabe ve sayılar olabilir o kadar oyalayıcı ki şuan sayıları harfleri hepsini öğrendi bu şekilde
yaseminoztrk Yagmuurr 14 şubatta 🤭 kitaplara bayılıyor hergün defalarca kitabı alıp getirip kucağıma oturuyor oku diye 😁 bultak, lego, içe içe geçen ve kule olan oyuncaklar, boyama falan seviyor ama kitap kadar ilgisini çekmiyor tek sorunumuz o cırtlı kitapları yırtması büyük sorular kitabını da yırttı o kalın kitabı nasıl yırttı inanın bilmiyorum 😂 ama oyun hamuru vermedim hiç tekerlekli kitaba da hemen bakıyorum merak ettim 🤭
Birbebetoannesi yaseminoztrk trndyoldan bakabilirsiniz içeriği güzel bende öğrt içeriğini inceleyip almıştım
yaseminoztrk Yagmuurr yaaa sağlıkla büyüsün yavrunuz 🌸 çok teşekkür ederim bu arada dediklerinize de bakacağım şimdi ❤️
yaseminoztrk Kubrasolmmaz yaaa şuan sayılarla arası çok iyi ilgisini çekecektir çok teşekkür ederim 🌸
Mirosunannesi Biz bu ara kek kurabiye yapmaya basladık tamamen kontrol onda el göz koordinasyonu ve duyuşsal olarak çok güzel aktivite aşırı keyifli yapıyor kızım 😍 ama onun dısında prmak boyası oyun hamuru sticker ben de arayıstayım ama surda bekliyim
yaseminoztrk Mirosunannesi Ay evet mutfakta ne kadar tahta kaşık plastik kaplar varsa hepsini çıkarıp hayali oyun oynuyor yada içine marul falan atıyorum 😁 haftasonu bizde bir kurabiye partisi verelim madem çok teşekkür ederim 🌸