Didi-dodo Iyi aksamlar guzel anneler... 28 mart dogumluyuz biz 4 aylıkken ek gidaya başladık. Bugune kadar sebze puresini gunde bir defa veriyodum aksam 4 5 gibi ... birkac gundur sabah 10 gibi meyve püresi veriyorum . Siz neler veriyosunuz , kahvalti olarak ne yiyo bebisler
Birsu3435 Didi-dodo sabahları yumurta ve bir iki çay kaşığı labne veriyorum bayıla bayıla yiyor oglende meyve püresi veya çorba ama genel öğünleri hala mama bende sizin gibi 4.5 aylıkken başladım tadimliklara
Esmaky Didi-dodo bebe biskvisi 2 kasik mamasindan koyuyorum pekmez peynir icine gun icindede 11 de meyve corba veriyorum oglen yogurt aksama dgru muhallebi
Martannesi03 Didi-dodo 9 mart bizim de bizde erken başladık biraz ek gıdaya 🤗 sabahları yumurta sarısı peynır azıcık terayag buskıvı pekmez karısımını ıhlamurla açıp veriyorum öğlen çorba akşam üstü yoğurt ya da meyve yatmadan da muhallebi 😇
Didi-dodo Birsu3435 yumurtanin sarisini ezipte mi veriyosunuz acaba Galiba gidip organik yumurta bulmam gerekiyo .... markettee satilanlardan vermiyim
Didi-dodo Esmaky biskuvi olarak cici bebe olur heralde dimi Peki hepsini nasil karistiriyosunuz yani su ile mi aciyosunuz . Peynir olarak nornal peynir mi kullaniyosunuz