Tuplusevdam 4 aylık kızım uykuda çok öksürüyor buhar kullanıyorum ama yine aynı var mı önerisi olan çok ihtiyacım var bir yardıma
Kleopatraaaa___ Tuplusevdam Uyumadan önce göğsüne ve sırtına zeytinyağı sürüp kağıt havlu koyun o yumuşatır kendisini.. Bizde aynı durumdaydık zeytinyağı ve pekmezi karıştırıp kaynatıp uyumadan önce 2..3 çay kaşığı içirdim o da iyi geldi.. Ama bebeğiniz 4 aylık benimki 5.5 aylıkken yaptı sıkıntı olmadı isterseniz yapabilirsiniz. Çok geçmiş olsun 🌸
NewMaman İlaç kullanmanız gerekiyor olabilir en azından ventolin kullanıp deneyin, geçmezse kortizonlu hava gerekebilir. Bunun için de doktora götürmeniz gerek önce.
Tuplusevdam Kleopatraaaa___ evet daha küçük olduğu için sütten başka bişey yiyip içemiyor ama zeytinyağını deneyeceğim
Busra2089 Tuplusevdam Benim oğlumda 5 aylıkken bronşit oldu ve günde 7 kere bu ilaçları verdiğim halde öksürüğünün tamamen geçmesi malesef 15 günü buldu. Tabi ilaçları biz 7 gün kullandık. Bu süreçte doktorumuz bizi haftada 2 kere gördü ve ilaçları o ayarladı asla kafama göre vermedim.. Çok geçmiş olsun biraz sabretmek gerekiyor malesef 😓
Tuplusevdam Busra2089 çok geçmiş olsun 🤲 bu doktora 3. Gidişimiz ilk hafta şurup ve burun spreyi kullandık bi de 2 saatte bir burnunu yıkıyordum sonra o geçti hırıltı kaldı diye doktor kontrolde bu ilaçları verdi 5 gün kullan dedi kullandım geçti 7. Gün kontrole gittim o gün iyiydi doktor baktı sıkıntı yok dedi bir sonra ki sabah kusunca acile götürdüm akciğer filmi falan hepsi çekildi ayrıntılı da muayene etti doktor yine bu ilaçları 5 gün kullan dedi başlarda bu kadar öksürük yoktu şimdi sanki arttı özellikle de yatarken oluyor ama hırıltısı yok