Sedahakannn Kızlar 1 buçuk yaşında bir oğlum var lazere başlamak istiyorum bir sakıncası olur mu emzirirken gidenler var mı
kayraninannesiiii Sedahakannn 4 aylık bebeğim var 20 gün önce başladım herhangibir sorun olmadığını duydum, çok şükür de olmadi sütte azalma vs vs.
Aslmra80 Sedahakannn 6 aydan sonra sıkıntı olmaz zaten 1 buçuk yasindayms gidebilirsin herhangi bir problem olmaz
Alminazli Maddi durumum el verdiginde 2. isteğim de lazer inşallah amin.😁 Emzirirken sorun olmuyor die duymustum burda bı kaç anne daha sormuştu postları vardır hala
Kbrky52 Gidiyordum ben sonra hamile olduğumu öğrenince ara verdim şimdi bebeğim 2,5 aylık bir hafta önce tekrar başladım , sorun olmuyormuş.
Metesmom kayraninannesiiii Merhaba, ben de ilk seansa çarşamba günü gittim, tüyler bi 10-15 güne dökülecek falan deniyor öyle oldu mu sizde acaba?
Kbrky52 Sedahakannn bacak ve koltuk altı tamamen bitti gibi ama bikini bölgesi sürekli nemli kaldığı için tam anlamıyla etki etmedi. Zaten nereyle görüştüysem aynı şeyin olabileceğini söylemişlerdi
Kader-Aydz-Tncl Sedahakannn lazer anlasmami yapip randevu almıştım ki regl olamadım regl olmayı beklerken öğrendim ki hamileymisim 😄 doğumdan 3- 4 ay sonra başladım sorun yaşamadım. Anlastigim kurum gebelik döneminde de yaptirabilecegimi ( parayı peşin almışlardı ve her geçen gün sürekli zam geliyordu 🤣🤣 belki bundandır ) sadece bikini bölgesinin yapilmayacagini söyledi ama riske atmadim.
Alyehus Metesmom duştan önce kuru kese yapın duş esnasında da ıslak kese. Sonra dökülmeler başlıyor ben 3. Seanstayım bacak, kol ve koltuk altı bitti çok çok az tek yük çıkıyor bikini zorlayacak gbi biraz onda da atışım düşük ve inatçı kıllarmış. Bakalım hayırlısı ☺️
Metesmom Alyehus Teşekkür ederim bilgilendirme için☺️ hangi tür lazere gidiyorsunuz buz lazer mi alexandrite mi acaba?