sIjunakk kızlar bebeğim 2 ay 9 günlük, 23 günde 585 gram almış bana biraz az geldi telaş ettim sizce normal mi? doktor kontrolü olmadı daha
Arasinannesiyim sIjunakk 23 güne normal bence bu zamanlar aydi 1 kilo aliyor bebekler. Emmiyormusunuz me sıklıkla emiyor ? Emiyorsa eger ☺️
sIjunakk Arasinannesiyim emiyor gündüz 2 saati aşmıyor ama gece ilk yatışta 4-5 saat uyuyor sadece o aralıkta iki saati geçiyor
minikoglummmmm sIjunakk daha iki aylık 4 5 saat çok büyük bir aralık kalkmıyor sa siz kaldırın yazık o kadar aç kalamaz bu 4 aylık değil ki benim ki üç aylık mama ile besleniyor ve mama doyurucu kendi uyanmazsa bile ben kaldırıyorum 3 saate bir
Arasinannesiyim sIjunakk gece için alarm kur kalk bence çünkü gece beslenmeside cok önemli. Ben 5 aylik olana kadar alarmn kurdum 2 saate bir
Cemrisko14 sIjunakk hiç sıkıntı yapma 2.ayda biz de 34 günde 700 gr ancak alabilmişti kızım çok gazlıydı geçiyor sonra kilo alımı da yerine geliyor
sIjunakk Cemrisko14 geçen ay çok almıştı normalde 700 olmasına rağmen 1200 almıştı belki de her ay aynı olmuyordur..
Arasinannesiyim sIjunakk ona birsey diyemem doktorunuz ne derse onu yapin. Doktor söyle yakin zamanda gidecekseniz kilosunu boyunu flaan
Cemrisko14 sIjunakk bizimki 1600 almıştı ilk ay ikinci ayında 700 aldı nereden baksan 1 kg fark var. Zorlu geçmişti meme reddi yaşadık çok uzun süre ve gaz sancısı desen en pik seviyedeydi ama geçiyor kafana takma sarıl bol bol kokla kucağında tut uyut sıcacık 🥰
Olimbonii sIjunakk Her ay ayni grami almaz bebisler 23 gunde normal 1 ay da 600-1000 arasi almasi lazim buda besleniyor demektir gece 4-5 saat uyusun dogrusunu yapiyosunuz bende 2 aylikken birakirdim uyurdu gece uykusu beslenme kadar onemli endiselenmeyin bence normal kilo alimi 4.aydan sonra çok daha az gram alacaklar 300-400 gram bile aldiklari olacak