Deryaaaaaaaq1 Bebeğim 6 aylık ismine bakmıyor sürekli ismiyle sesleniyorum ama bakmıyor göz teması var ama çok değil korkuyorum kuruntu yapıyorum normal mi daha erken mi önceleri 10 dk kadar tv izletiyordum ama 1 aydır koymuyorum
aylinpala Deryaaaaaaaq1 muhtemelen tv izlemeye bağlı 4 aylıktan itibaren ismine bakabiliyor olması gerek çünkü. Yani en azından doktorların dediği bu, her ne kadar her bebek farklı gelişse de. Prematüre doğmadı değil mi?
Cnnt-esr46 Deryaaaaaaaq1 korkmayın bence bol bol göz teması kurup konuşun. Ekranı da tamamen kesin bunlar çok yeterli sebep değil gibi
gozdekrks Deryaaaaaaaq1 12 aya kadar bakma arada bakma veya tepkisizlik normal oluyor. Doktorlara göre. En geç 12 ay yanii.. Ama tv de geciktirir bilginize.
aylinpala Deryaaaaaaaq1 o zaman muhtemelen tv izlemeye bağlı, bilemedim. Daha iyi bilenler mutlaka yazarlar
Deryaaaaaaaq1 Cnnt-esr46 önce daha az göz teması kuruyordu ama ben sürekli temas halindeyim şimdi bakmaya başladı ismine tepki vermemesine çok taktım ben
Minelimm21 Deryaaaaaaaq1 doğru söylüyorsun çok etkiliyor çevre. Takılma düşünme boşver daha küçücük annesi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
pogacayanakk Burdaki otizm postlarını çok okumayın bence etkilenmişsiniz, benim bebeğim 9 aylık canı isterse bakıyor
Deletedmom_48 @Deryaaaaaaaq1 ismi dışında seslendiğiniz başka kelimeler varmı en cok kullandığınz onlara bakıyormu öyle seslenince annecim paşam aşkım vs?
Deryaaaaaaaq1 Deletedmom_48 evet onlara genel de bakıyor tek olarak söylemiyorum bi cümlenin içinde söyleyince bakıyor genelde etraf çok dikkatini çekiyor gözü hep bir yerler de
Deletedmom_48 Deryaaaaaaaq1 ozaman bi sıkıntı yoktur yani annelik insan evhamlı oluyor ama 6aylık bakmamasıda normal yani diğer hitaplara bakıyormuş mesela:)ilerde bakar yani benim oğlumda canı isterse bakıyo yoksa oralı olmıyor 6ay 8günlük