A2B4 Arkadaslar 7 ay 15 gunlukken bebeğim sürekli bababababa derdi 3 gün felan dedi.sonra demeyi bıraktı normal mi?benim gibi olan var mi?8.ayimiza gireceğiz 4gün sonra.şuanda gııı,geee,gaaaa gibi şeyler diyor…Böyle süreç yaşayan oldu mu?
duruguzel A2B4 unutmadı canım. Söylediği sesler bilinçli olarak yani farkında olarak baba demek değil. Çocukların Farklı ses dönemleri var. Agularla başlayıp baba dede seslerini çıkardığı dönemden sonra sizin şu an olduğunuz ses dönemine giriyorsunuz. Yani bunların hepsi bir evre. Bu yüzden bilmediği şeyi unutamaz.
Dondurmalikahve A2B4 Unutmadı yeni bir şey öğreniyordur o yüzden bırakmıştır duraklama dönemleri olur çok normal
Arasinannesiyim A2B4 unutabilir canim bebek bu benim oğlum 5 aylikken anne anne anne diyordu simdi 10 aylik unuttu anneyi hic demiyor baaabaa dedde mamama vs.vs seyler diyor oglum anne de diyorum gülüyor 😅🤦♀️
TRTCOCUK A2B4 anlamadım neye cikdiracaksiniz bu çok normal ilk çocuğunuz heralde 😂belli zaten daha bismillah
Minikask35 A2B4 yeni bir şey öğrendiği zaman eskisini söylemez ancak ilerleyen günlerde tekrar kullanmaya başlayacaktır. Merak etme bütün bebekler bu şekilde