Prensesannesiki gunduzlerı gıcırdatma oluyor ıkı yaş gıcırdatma yasarsak kusmada ılla oluyor arada basına gelen barmj kızlar
Mucizem2020 Prensesannesiki benim oğlumda 2 buçuk yaşında nerdeyse 2 yaşından beri dişlerini gıcırdatıyor gündüzleri gece gıcırdatmaz ben engel olamadım bi türlü ama bu ara bayağ azaldı tabi bizde gıcırdatmadan dolayı kusma olmuyo inşallah bir an önce unuturlar
Mom0008 Prensesannesiki bizim diş döneminde azılar çıkarken oluyordu ama kusmada varsa eğer reflü de diş gıcırdatması ve kusma yapmamış diye biliyorum
Arasinannesiyim Prensesannesiki benim oglumda 10 aylik gicirdatiyor ben uyarinca birkaiyor. Dişleri kasiniyor die düşünüyorum
Prensesannesiki Mucizem2020 agırsak prazıtıde olabılıyormus salya varsa cnm bı randevu aldım bnde reflumu dıye
Mucizem2020 Prensesannesiki salya ve kusma yok bizde canım sağdece gıcırdatma var bu ara biraz azaldı gibi inşallah sizinde birşey çıkmaz
Prensesannesiki Nilsmom21 yemek yerken mıde bulanıyı bneım cocumun bnce reflu ondan suphelendım ne zaman gıcırdatsa ılös bır gun kuscak