Cerenyrt Merhaba arkadaşlar Sütümmü yetmiyor Anlayamıyorum bilemiyorum tecrübelerinizden fikirlerinize ihtiyacım var 😐 Yarım saat bilemedin 40 dk göğsümde duruyor tamam emiyor sonrası gazı ya çıkıyor yada çıkmıyor çıkarmasıda zor.. sonrası kusuyorda ama yarım saat sonrada huzursuzlaşıyor nasıl huzursuzluk ağlama krizleri vs meme arıyor veriyorum yine emiyor yine kusma kaka vs. E huzursuz ağladığı için gazlıdır diye doktor idamla yazdı kullanıyoruz 1 haftadır bir iyi bir kötü yine. Sütüm desen 2 saat emeceği zaman kendi kendine akıyor, birini emerken diğerinden akıyor göğüslerim öyle aman aman şiş değil ama sütüm var ama besleyiciliğimi yok bilmiyorumki 😲 Tamam meme bebeği emecek de çekmesem full memede. He birde geceleri biraz bende uyuyum diye mama veriyorum mama yiyince kakasını yapıyor hemen ve uyuyor mememde uyuması bile zor. Doymuyor galiba 😒😒😒😒 sizce ne düşünmeliyim? Rezene komposto ve 3 lt su da içiyorum günlük..
Ysmnck Cerenyrt bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 15 günlüğüz bize de doktor reflüsü var dedi fışkırarak kusuyor benim kızım burnundan falan çıkarıyor diğer tüm yazdıklarınız aynı 🤔
AselRuveydam_12 Daha çok küçük o yüzden memede olması çok normal doyuyordur ama sizin kokunuza ihtiyacı var kendini orda güvende hissediyo ve yapmayı bildiği tek şey emmek 0-3 ay arası bebekler memede yaşar 3.aydan sonra emme sıklığı giderek azalıyor zaten etrafı keşfediyolar mama verdiğinizde uyuması da şişkinlik yaptığı için uyuyo anne sütü çabuk sindirildiği için sürekli emmesi normal biliyorum zor ama geçecek bu zamanlar 🙏🏻
Cerenyrt Ysmnck Sevgimelegim bizde fışkırarak kusma yok. Sadece gazı çıkmıyor çıkmadımıda kusura herhalde öyle düşündüm 🤔