Baakpnr- Arkadaşlar yaptıran var mı bu uygulamayı ? Tek seansta bile -3 cm incelme oluyormuş , zararlı mı ? Sezaryen doğumdan ne kadar süre sonra yaptırılabilir bilenler yazarsa çok mutlu olurum teşekkürler 🌼
Alabilgic3434 Baakpnr- düzenli gitmedim bir kez girmiştim fakat güzellik merkezlerine gidince özellikle Dilan Polat’a verdiğim paraya üzüldüm çünkü sporla ve sağlıklı beslenerek istediğim kiloya ve vücuda sahip olabilirim bunlar bana boş geldi anne paketi almıştım bir seans gittim ben bişey anlamadım memnun kalmadım
Baakpnr- Alabilgic3434 yaa çok teşekkür ederim benim sadece 3-4 kg fazlam var ama belimi inceletmek istemıstım o yüzden sordum kendim becerebilir miyim bilmiyorum 💐
Alabilgic3434 Baakpnr- hiç gitmeyin bence bana spor yaptığım halde gitmiştim siz niye geldiniz bunlara ihtiyacınız yok denildi faydasını da görmedim sporla verdim kilolarımı benimde Şuan 3 kilo fazlam kaldı YouTube balon bel bölgesi için muhakkak egzersizler vardır kolay gelsin
annebenanneoldum Görümcem gitti dikkat edip verilen egzersizleri de uygularsanız faydasını görebilirsiniz diye düşünüyorum