Tuceylan Hanımlar bebeğinize uyku esnasında dinlettiğiniz bir şey var mı benim bebem süpürge sesi dinlemeden uykuya dalamıyor bıraktıracağım diyorum pış pış da desem ee ee de uyumuyor nasıl bırakacağım bunu kafam şişti artık 😂
Deletedmom_62 Tuceylan 4.5 aydır kafa kalmadi piş piş çalıyo sabah akşam arkasında da süpürge sesi var 😅sanırım yaşına kadar bu böyle gider😁
MutluY_E Tuceylan yaa benimde 5 aylık. Hala kolik müzikleriyle uyuyor. Kapatıncada uyanıyor. Nasıl bırakacak bilmiyorum 😔
Birdunyabircennetannesi Tuceylan 8 9 ay sabaha kadar elektrik süpürgesiyle uyuduk başım zonkluyordu. Zorla bıraktık 🤷
Tuceylan Deletedmom_62 Deletedmom_62 ben süpürgeyi açıyorum arkadan kendim piş piş neymiş bu anaların çilesi ya 😂
Tuceylan MutluY_E benimde valla kolikte değildik ama bi kere açtım nerden açtıysam Allah sonunu getirmeye izin vermiyor 😂
Tuceylan Birdunyabircennetannesi hadi ya desene daha gidecek çok yolum var, dinlesin sorun değil ama telefonum da onda kalıyor canım sıkılıyor o uyurkende müthiş bir kısır döngüye giriyorum
Nurcan_3480 Tuceylan Bir kaç gün sonra bebeğim 7 aylık olucak gece açıp sabaha kadar süpürge sesi eşim de ben de alıştık artık süpürge sesiyle uyuyoruz bir çözüm bulamadık