Pinkmoms Kızlar normal Doğum sonrası içten dikiş atıldı agrı yapıyor 😞 hem basur hemde bu agrı birleşince bebeğimle ilgilenemiyorum bile 😞 doktorum sadece batikonla taharet al sürekli yıka dedi ben sıcak su da tutuyorum zararı olur mu acaba kontrolüm Pazartesi 😞 içten dikiş ve çatı kemikleri agrısı için siz nasıl bakım yaptınız kaç güne geçer 😞😞😞
Hasret Pinkmoms ben hiç bişey kullanmadım doktor baticon filan da vermedi sadece iyileşene kadar sıcak suyla temizliğini sağlayıp kuruladım yaklaşık 2 hafta biraz ağrılı geçti ama sonra düzelmişti birde kesinlikle nemli bırakma canım geçmiş olsun
Sabriyeillke Pinkmoms ic camasirin ustunden buz torbasi koy posete koyup bana oyle demislerdi iyi gelmisti
Ozlemaydin Pinkmoms bnm icten diksi hic agri yapmiyordu sadece distakiler aciyordu bnde ilik suyla yikiyordum cok rahatliyordum
Valiva Sıcak su iyi gelir daha sınrasında fön makşnesi tut ek az ayarında hem kurutur hem rahatlatır dikişlerini ıslak bırakmamak en iyisi fazla da yapacak bir şey yok 10 güne geçer
Gzdymn [bilinmeyen] basur için dr um bana anestol pomat krem vermişti düzenli sürdüm 1 haftada geçirdi. Sizede tavsiye ederim
Zehradeniz [bilinmeyen] basur için bir krem var procto-glyvenol benim 2ünde gecirdi birde enterogerminanın probiyotik tüplerinden için kabızlıgı engelliyor
Gzdymn [bilinmeyen] 3 defa sürdüm.. eczacı onun yanında bir krem daha verdi ikisini bir sürdüm ama o kremin adı suan aklımda değil malesef :( ama eczacılar muhakkak bilir yeni doğum yaptım dediğim zaman vermişti eczacı diğer kremi