ZMM90912018 Berenberfu doğum yapalı 2 ay 14 gün oldu bir aydır aşırı gaz ve karın ağrısı yaşiyorum. Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum
Berenberfu Nureliff evet ama benim doğumdan 1 ay sonra başladı. . Gaz sancisi ishal şuan da kabizim kolonoskopi yapılacak korkuyorum sizde de mi oldu
Berenberfu Freedyaq doğumdan 1 ay sonra başladı benim gaz sancilarim şimdi ishal kabızlık sizin ne zaman başladı kac günde bir çıkıyosunuz tuvalete
Nureliff Berenberfu benimde sezeryan ishal gaz sancısı üşütme çok yaşıyorum 1 yıl oldu doğum yapali hala aynı
Freedyaq Berenberfu doğumdan 1 ay sonra kadar başladı ve hep kabızım 2 güne 1 çıkıyorum ama bi ilaç var ondan aldım kullanıyorum şu an rahatım ilaç almadığımda kötü oluyorum
Berenberfu ZMM90912018 bunun aynısını bende yaşıyorum karin agriniz gaz sancısı şeklinde mi? Gazınız çıkınca geçiyor mu? Bana kolonoskopi yapılacak çok korkuyorum
ZMM90912018 Berenberfu evet çok fazla gaz sancısı yaşıyorum özellikle yemekten sonra. Hatta bugün ishal oldum bende haftaya gideceğim hastaneye inşallah ciddiy bir şey değildir canm ya korktum şuan
Berenberfu annesininbiriciki doğumdan önce var mıydı kabızlık probleminiz ve doğumdan kac ay sonra başladı kabızlık
annesininbiriciki Berenberfu bekarken vardı ama geçmişti bi kaç yıldır evlendikten sonra işte doğumdan hemen sonra başladı arada hala oluyor hoşaf fln da denedim doğal meyve suları
Berenberfu Nureliff sürekli gaz sancısı yaşıyor musunuz bende aynı durumdayım hiç gece terle uyandınız mı sanci dan ishal oldunuzmu uyanipta