Sairsel Burada post gördüm, aklım karıştı. Bizim areljimiz var ama daha neye olduğu belli değil, düzenli olarak levmont ilacı kullanıyoruz her gece, doktorumuz önerdi bunu bize. Aranızda kullanan var mı? Oğlum 2.5 yaşında.
Userqq Sairsel kullanıyor musunuz yan etki yaptimi elimde var doktor oğluma verdi korkudan kullanmadım gece hiriltilari geçmiyor geniz eti kaynaklı diye düşünüyorum
Levozge Sairsel başka doktora da gösterin, çünkü levmont’un içinde (pek çok ilaçta olduğu gibi) aspartam var. Agzi açık uyuma, horultusu varsa direkt kbb’ye götürün, basit bir rontgenle geniz eti var mi yok mu öğrenirsiniz
Sairsel Userqq ben 1.5 seneden beri kullanıyorum her hangi bir etkisini görmedim açıkçası burada bir post gördüm ve ilacın yan etkilerinden kaynaklı korktum. Ayrıca bakıldığı taktirde çoğu ilacın yan etkisi mevcut.
Sairsel Userqq Doktor verdi ise kullanın, çocuğun grip olması ve arelji dolaylı üst solunum yollarına iyi geliyor, ilacın kullanımının belli bir zamanları var zaten yazin kullanımıyo
Cnsdlk Sairsel Merhaba oğlunuza iyi geldimi benimde oğlum 31 aylık bugün verdi doktor ama prospektüsü okuyunca şaştım kaldım bakalım şimdi verdim gecemiz basıl geçecek
KahveliVera Sairsel levmont hap mı verdi çiğneme hapi mı ben levmont kullanıyorum alerjim için ama bebenin çok küçük
Gkcylmaaz Sairsel kaç mg ? Ben kullandım yıllarca ama biraz ağır değil mi o yaş grubu için ? Alerji testi yaptırıp alerjenden uzak tutmanız daha iyi olur sanki ? Bende çok uyku yapardı kedi köpek alerjim vardı ailemin evinde hep hayvan vardı hala var kendi evime çıkınca ilaç ihtiyacım tamamen bitti çok şükür. Hala anneme gittiğimde astım krizi geçiriyorum kedi yüzünden 🥹 demem o ki alerjenden uzak kalınca ilaca olan ihtiyaç sıfır yani alerjeni bulsanız çok iyi olur