CigdemZeynep Iyi geceler hanımlar 13 aylık kızım var eşim bedelli askerlik için gitti askere bizde şuan kaynanamda kalıyoruz az önce kızım yürürken orta sehpaya kaşını carptı şişti buz falan koyduk başka ne yapabilirim gece 2 saatte bi uyandırmaya calısıcam kalkabilirsem başka ne yapabilirim acaba 😔😔 bu arada yeni yürümeye başladık
Taftafgiller CigdemZeynep Doktora gitseniz daha iyi ama bebeginizde kusma goz kaymasi vs belirtiler yoksa sanırım buz koymak yeterli gelecektir geçmiş olsun😔
NaimeYilmaz CigdemZeynep Bilinci yerindeyse kusma yoksa endişe etmeyin. Orta sehpaları kısa süre kaldırmanız gerekecek ☺️ Geçmiş olsun🙏
babyboymom Benimde oğlum öğlen düştü kafasını arkaya vurdu yere 15 aylık. Ve bı anda kesildi ağlamaktan birde bayilicak gibi oldu. O an ölmek üzereydim korkudan hemen yüzüne su çarptım. Halam doktor ona sordum korkma dedi. Kusma olmadıkça korkulacak birşey yok. Allah korusun. Buz koyun. Bugün bende çok zor anlar yaşadım. Hepsi Allah'a emanet
CigdemZeynep Çok teşekkür ederim hanımlar çok şükür keyfi yerinde yaramazliğa devamda ediyor 😂 kusma vs gibi belirtileri yok gözlem altında tutuyorum. Onu o kadar ağlarken görünce bende fena oldum keşke ona olmasın da bana olsaydı canım bir parça koptu gerçekten babamız yanımızda olsaydı da evimiz de olsaydık kendi evimiz kızımıza göre dizayn ettik burda yapamadık orta sehpayı hemen kaldırdım insanin evi gibisi yok gerçekten