Rumisalgan Kızlar bebeğim bugün 2 aylik aşısını vurulduk huyu suyu değişti ağrı kesici ateş dusurucude ıcirdım ama huysuz normal mi
Alimalimalim Rumisalgan bizde yarın yaptırıcaz hiç istemiyorum ama mecbur inşallah çok ağır geçirmez 😔😔
nhlnhl Rumisalgan 2 aylık aşıda aynı şekilde ateş yapabilirmiş. Bizde olmamıştı o aşıda rahattık şükür. İnşallah dizinde iyi geçer🙏🏻 behay
brsnhsm Rumisalgan Bizde olduk bugün evet huysuzluk yapıyor. Benim biraz ateş de yaptı 37,7 olunca soydum biraz 37,5 altına düşmeyince bi çay kaşığı calpol verdim. İyi şimdi neşesi geldi biraz. İnşallah en hafif şekilde atlatır yavrularımız 🤲🏻😔
behay bizde 2gun sonra yaptiricaz, insAllah hic bir sey deyismez. uslu kizim var. kokuyorum yaptirdiktan sonra huyu deyisir diye..biz 4.ay asisi yaptiricaz.yaptiranlar cocugunuzda ne gibi deiyisiklikler oldu? onlem icin neler yaptiniz?
nhlnhl behay bende iki gün önce yaptırdım. Sanırım ağrısı oldu çok huysuzlandı akşama doğru(aşıyı 10.30 da oldu) ben her ihtimale karşı ateş düşürücü Ağrı kesici fitil almıştım.onu yaptım. Ateşi olmadı ama Yapabilirmiş. Sen de al mutlaka bulunsun gerekirse verirsin.
nhlnhl behay ben de birşey sorayım kolundan yapılan verem aşısı bizde hala kabuk bağlar gibi oluyor. Sizin geçti mi
behay nhlnhl canim biz 2gun sonra olucaz, ama burda cok asi postlari okudum, ve dediyin gibi olmasi normal , cok siskinlik olmadigi surece
2YildizAnnesi nhlnhl iyilesmesi 6-8 hafta arasi sürüyormus. Bizim asida 6 hafta olmasina ragmen hala tam iyilesmedi.