Userqq Yeni doktordan geldik üç buçuk yaşında prospektus çok korkuttu? Kullanan var mı daha önce? Kafam çok karisti
tazeanneeeee Userqq aa 3,5 yaşındaki bebeğe nasıl verilir o ilaç ya? ben 27 yaşındayım mahvediyo beni. ayrıca 18 üstü diye biliyorum ben emin değilim de. aşırı uyku, sinir, gerginlik yapıyo koskoca kadının bünyesinde. 3,5 yaş çok şaşırdım
Kuzeyedi Userqq Ben kendime yaklışık 5 yıldır kullanıyorum. Hiç bir yan etkisini görmedim. Aksine içmediğim zaman tüm dünyam başıma yıkılıyor abartısız 😬 3,5 yaş için çiğneme tableti verilmiştir. Prospektüsünde yazılan yan etkiler illa görülecek bir durum değil. Milyon da 1 etkisi olsa bile oraya yazmak durumundalar. Siz ilacı verip bir yan etkisi var mı yok mu izlemelisiniz.
BilalCivan Userqq 1 yıldir kullanıyoruz toz olanı yoğurda döküp veriyorum.oyle bir yan etki gozlemlemedim
Lilybaby Userqq canım ben kullandım aslında alerjiler için çok etkili bir ilaçtır gebelikte ve emzirirken de veriyorlar. Yan etkileri var malesef ama herkeste görülecek diye bir durum yok çocuğunuzu iyi gözlemleyin bu süreçte. Beni çok gergin sinirli yapmıştı kabuslar görmüştüm o yüzden kontrollü kullanıyordum. Çok geçmiş olsun
Userqq tazeanneeeee ay valla bende bilmiyorum çokta korktum vermekte hiç istemiyorum eşimle annem çok kızıyor vericeksin diye
Birdunyabircennetannesi Üstte kalsın. Ağızda dağılan tablet mi verdiler? Yani pek bir bilgim yok ama daha küçük diye düşünüyorum. Gerçi bir yandan da doktor vermiş sonuçta bilgisi olan biri 🤷
Birdunyabircennetannesi Userqq Yani yan etki bütün ilaçlarda var. Ama baktığınız yerler yaygın olmayan yerler diye düşünüyorum. Yaygın olanlar genelde oluyor yan etki. Doktor vermiş dediğim gibi sonuçta. Böyle bir durum olsa bilir ve vermez bence
Userqq Birdunyabircennetannesi hayır hayır direk raporlanmistir bunlar olabilir ilaçtan demek istiyor sonra yan etkilere geçmiş
Userqq BilalCivan kaç yasinda peki? Kaç kilo ayıptır sorması… Bir de bunu kullanınca hastalanma sikliginiz azaldı mi
BilalCivan Userqq 4 buçuk yaşında 21 kilo. Doktor faydası var diyor birakmaman gerek diyor ama ben bi degisiklkk göremedim açıkçası. Şimdi başka bir ilaca geçtik biz. Onu 1 yıl verdim
BilalCivan Userqq benim oğlumun uykusu zaten onun için birşey diyemicem. Bizim raporlu ilacimizdi. Uykudan önce veriyordum.
Babygirlsmom Çok ağır bir antihistaminik, aşırı uyku ve uykuda kabus yapıyor. Eşim ve benim deneyimim bu. Zaten prospektüste de yazıyor bunlar. Çocuğunuz için belki farklı bir versiyonu verilmiştir. Yetişkinlerle aynı değildir diye tahmin ediyorum
Userqq Babygirlsmom prospektuste aynen bu şekilde yazıyor uyku yapması önemli değil zaten hiç uyumuyor gece. Ama kabus bilmiyorum nasıl olacak…