Rosettae Bugün tam 4 aya girdik ama hiç bir dönme belirtisi ve isteği yok. Sizin bebeklerinz ne döndü
Kuzeymomss Rosettae her bebeğin gelişimi farklıdır, her anda dönebilir 🌸 oğlum 3 aylıkken dönmeye başlamıştı
Hamzaninannesi1411 Rosettae benim oğlum 4 aylıkken döndü . Şu an altı aya girmesine 6 gün var tamamen yüz üstü dönüyor ama oturamıyor. Destekli oturtuyorum yavaş yavaş gelişir herşey merak etmeyin
NukleerBaslikliKizz Rosettae 4 aylıkken dönmüştü yakındır sizin de. Dönme başladıktan sonra keşke acele etmeseydim diyeceksiniz çünkü dönüp dönüp kendilerini uyandıriyolar😀
ruveydaensar Rosettae 4 buçukta dönmeyi öğrendi ara verdi bı ara hiç donmedi , 5 olunca daha fazla dönmeye başladı .
Umutveannesi Rosettae 3,5 aylıktı bi kaç kere döndü. Ama o zaman ayağımda sallayıp yastıkla yatırdığım için eğilimden dolayı döndü muhtemelen. 8,5 aylık şimdi yeni yeni dönmeye başladı
Feyzosumunannesi Rosettae 7 bucuk aylık bebegım dönmüyor uykusunda fılan yanı yere koyduğumda uzanıyor ediyor tabı o sekılde dönme oluyor salı gunu komstrolu vardı dönmezler 9. Aya kadar olabılır her bebek aynı olmaz dedı
Cnmoglmygz Rosettae 5 e yakın döndü ve tek taraflı sırt üstünden yüz üstüne döndü geri sırt üstüne dönemiyor 8 aylık olduk hala dönemiyor😂 ama tek taraflı dönmesi yeterliymiş
Oglu_m Cnmoglmygz bizmkide 8 aylık yüz üstü yatrinca dönüyor ama sırt üstündeyken dönmüyor yüz üstü durmayi sevmedigi için donuyor 😆
RobinScherbatskyy 3 aylıkken hem yüzüstü hem sırt üstü döndü yardımcı olmak için bacaklarına kollarına döndürerek egzersizler yapabilirsiniz