mertinannesi__ Kızlar 3 aylik oğlum var kafası yamulmus hep Bi tarafa yatıyor düzeltiyorum ama durmuyor gene ayni tarafa yatıyor ne yapabilirim öneriniz var mu ya da kendi kendine düzelir mi büyüdükçe
MutluY_E mertinannesi__ benimkide hep sağa yatıyordu ben hep sola yatırdım destekledim. Gündüzleri kafa yastığı almıştım ona yatırdım. Şimdi 5 aylık düzeldi kendi sağa sola çevirip yatıyor canım.
Mucizegebelik mertinannesi__ bizim de duz yattığı için sivri ve yassasmisti. 6. Ayda yüzüstü yatmaya başladığımdan beri kafa şekli düzeldi
pimpiriklianne43 mertinannesi__ merhaba bebeğinizin kafası duzeldimi benim oğlumda hep sola yatıyor kafası biraz yamukmus duzeldiyse nasıl düzeldi korkuyorum düzelmeyecek diye
mertinannesi__ Yüz üstü de yatmak istemiyor kafasını çevirince de ağlıyor hemen soluna yatıyor sağına hiç istemiyor ya
mertinannesi__ pimpiriklianne43 evet kendisi sağa sola dönmeye başlayınca düzeldi şuanda 28 aylik gayet normal
pimpiriklianne43 pimpiriklianne43 zaten kolik bir bebek birde böyle olunca iyice moralim bozuldu zaten uyumuyor uyuyuncada boynunu düzeltiyorum diye uyanıyor duzeltmesem içime sinmiyor ne yapicami şaşırdım gerçekten
pimpiriklianne43 mertinannesi__ cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim inanan sabırsızlıkla bekliyordum sağa sola dönmekten kastınız boynunu çevirmesimi acaba şimdi benim oğlum genelde sola çeviriyordu ama bu ara boynunu hem sağa hem sola çevirip uyuyor yani biraz sağda biraz solda ama ben sola cevirdimi hemen sağa çeviriyorum acaba doğrumu yapıyorum yanlismi çünkü 1 tarafa hep bende uyuyamam
pimpiriklianne43 mertinannesi__ birde yastık falan kullandinizmi onunlanmi düzeldi ve kaç aylikti şuan oğlum 86 günlük korkuyorum düzelmeyecek diye uyurken sağında dönüp uyuyor ama uyanıkken genelde soluna çok bakıyor sagada döndürüyor boynunu ama sola çok donduruyor
mertinannesi__ Elinizden geldikçe düzeltin düz kafa yastigi kullanabilirsiniz çok da takmayın kafanıza gerçekten düzeliyor