Ee011 Hastalıktan akşama kadar ağlayan 2 bebem var asla uyumuyorlar biriyle ilgilensem öteki kıskanıyor ağlıyor kendim çok hastayım artık dayanamıyorum hayatımın en zor yıllarını yaşıyorum gece gündüz uyku yok varmı benim gibi analar 🥲🥲
Show_must_go_on Ee011 Yalnız değilsiniz hasta anne+hasta koca+ hasta 1 bebek gerçekten çok zor uyku yok yemek asla yemiyor mama içmiyor ve sadece ağlıyor hasta olduğu için çok mız mız ama geçicek sadece sabırlı olmamız lazım Allah yardımcımız olsun
Minikdipsy Ben bir taneyle aynıyım artık kendimi öldürmeyi düşünüyorum çok hastayım uyku yok dinlenme yok oğlum çok yaramaz çok sorunlu bide hasta olunca vay halime, gece gündüz kendime beddua ediyorum okadar ki hayattan bıktım nefret ettim
Ee011 Minikdipsy aynen öyle kendim yataktan kalkamaz hale geldim çocuklar zaten huysuz du hastalıktan iyice beter oldular hangisine koşacağımı şaşırıyorum 😢😢
Ee011 Show_must_go_on offf valla hayattan soğudum her günüm işkence gibi laftan sözden anlamaz 2 çocuk sabır geçecek inş 🤒