ManyakMisir Kızlar sütüm yok dün sağdım 5ml bile yoktu. Bebeğimi anne sütüyle büyütmek istiyorum ama sütüm yok ne yazık ki. Ne önerirsiniz
Ftmagull ManyakMisir tahin pekmez, tahin helvası, humana ebebekde satılıyo, ebebekde satılam malt, kuru üzüm, dereotu, bulgur pilavı, sanki bende dereotu çok fayda etmişti
Dga18-- ManyakMisir ben manavdan ayna alıp kaynatıp suyunu içiyorum. Kaynatirken birazda şeker atiyorum. Gün icerisinde bol bol içiyorum canım mutlaka dene. Ben faydasini gordum
Rosettae ManyakMisir ben de sizin gibiydim 5 zor çıkıyordu kullanmadığım damla yemediğim yiyecek kalmamıştı. Asla artmadı. Psikolojim bozuldu kafayı yiyecektim Size en büyük tavsiyem nolur kendinizi yıpratmayın. Olursa da olmazsa da Allahtan. Rızık meselesi. Bu şekilde kendimizi rahatlatın hep. Strest yapmayın. Anın tadını çıkarın. Ben kendime çok eziyet ettim siz etmeyin İnşallah sütünüz artar
Liyasmom22 ManyakMisir Bebeğiniz kac aylık? Sütünüz emzirdikce çoğalır. Bol bol emzirin bebeğinizle temas halinde olun. Günlük 5-6 cişli bezi varsa kilo alıyor demektir.
Gamze225 3 aydır uğraşıyorum yemedim içmediğim kullanmadığım vitamin takviye hiçbir şey kalmadı ve hala artış Yok bebeğim maalesef biberona alıştı size tek tavsiyem stresten uzak durun memelere masaj yapın günde 3 litre su içmeye Özen gösterin diğer türlü yenilen içilen söylenilen şeyler tamamen kilo yapıyor ben hamilelikte almadığım kiloyu emzirme döneminde aldım yedim içtim her şeyden bol bol ama olmadı hala artış yok benim de 10cc çıkıyor