Deletedmom812 Kızlar bebekleriniz nasıl kilo boyları gündüz kaç saat ve kaç kere uyuyo? Kızım 6600 gr 70 cm ek gıda veriyo musunuz ?
Mdhaaa Deletedmom812 benim bebeğim 1 Mayıs doğumlu. 7300 kilo. Boyunu geçen ay ölçmüştük şuankini bilmiyorum. Gündüz toplasan en fazla 4 saat
Tugbaf Deletedmom812 5 ay 7 günlük 7549 gram 70 cm boy gündüz uykusu sıkıntı gece daha büyük sıkıntı gündüz uzun süreli sallarsam bir saat uyuyor
Deletedmom136 Gündüz toplasanız 1 saat uyku yok 10 dk filan yatıyo bi kaç kez dişten dolayı galiba aşırı huzursuz hhuysuz bütün uyku düzenimiz bozuldu 5 ay 20 günlük kızım boyunu bilmiyorum şuan ama 8 kg idi en son
Ececavus 7kg boyu 65cm gecede 2kere uyaniyor akşam 9 yatıp sabah 8 uyanıyoruz bugün ek gıda yoğurtla başladık bikac gündür biraz huzursuzluğu vardı düzeldi şükür gündüz 3kere 1saat uyuyor 5ay 6gunluguz
Ececavus Deletedmom812 bir tatlı kaşığı hergün artıracakmışım yârin 2 ertesi gün 3...haftaya sebze püresine baslıcaz bir öğün vericem diğer öğünler mama veya anne sütü
Gyed Deletedmom812 5 aylık 7 kilo 68 cm canım yüz üstü dönüyor arada kendini ileri attırıyor çığlık atıyor ama çok yaramaz kızım hiç durmuyor