ZeynepEceninAnnesii Kızlar sütünüzün artması için ne yiyip içiyorsunuz? 2 aylık bebeğim var göğüslerim sönmeye başladı 😔
Gari_de_Gari ZeynepEceninAnnesii ciğer,börülce,bulgur ve sulu yemekler süt yapar ayrıca gece yatmadan önce bir bardak şerbet ve çikolata ye yat gece güzel süt yapıyor 🤗Benim de 2aylık Bebiş var
Seyma43 ZeynepEceninAnnesii canim rezene iç. Aktarda tohum şeklinde olandan günde 4 bardak içiyorum. Benim sutumu arttirdi. Ayrica rezene bebekteki gazinda kolay çıkmasını sagliyor. Birde en az 3 litre su....
Nd12345 ZeynepEceninAnnesii sutyen takmiyorsan evdeyken surekli sutyen tak ben bi ara rahat oluyo diye takmadim asiri derecede azalma hissettim dogrumudur bilmiyorum ama ondandi bence
Esmacetin İrmik helvası da yapar süt dene bir istersen dereotu semizotu kişiden kişiyede degisiyor bazı seyler gerci bol su içmek en önemlisi yediklerini süte cevrilmesindeki en buyuk etken
Avsin ZeynepEceninAnnesii Ben burada bir bayandan almıştım tarifi baya işime yaradı. 5 yemek kaşığı beyaz kuru dutu iki buçuk su bardağı su ile 10 dk kaynatıp hem suyunu hem tanelerini yiyorum tavsiye ederim.