inciperininannesi bebeğim 6 aylık oldu göz rengi buydu genelde görenler değişeceğini söyledi ailede renkli göz olmadığı için. Sizce değişir mi değişen gözler hangi renge dönüyor acaba
Teemo07 inciperininannesi benim oglumunda böyleydi. 1 yaşına kadar değişme ihtimali var. Şuan açık bal rengi. Daha dogrusu nasıl tarif edilir bilmiyorum ama dış kısmı yeşilimsi iç kısmı bal rengi. Ama bizim ailede renkli gözlü var.
Tamamannecim inciperininannesi koyu bi renk olmaz bence gözü 9 ayda tam göz rengi oturuyor demişti doktorum. Benim bebeğim mavişti sonra yeşile sonra elaya döndü. Ama bunlardan bariz mavi degildi
2018istanbul inciperininannesi ailede renkli gözlü yok derken Annesi babası renkli gözlü olmasa bile Anaannesi dedesi renkli gözlüyse de olur önemli olan hem anne hem de babanın genlerinde olması lazım sadece annenin genin de ya da sadece babanın geninde olması yeterli değil renkli göz için ikisinin de geninde olup çocuğa aktarması lazım 🙈 yani önemli olan genler sizde açığa çıkmasa bile genleriniz de varsa olur
inciperininannesi Dondurmalikahve Degisecekse eğer 6 aydan sonra hafif yeşillenmeye başlıyormuş önümüzdeki günlerde bakalım olacak mi öyle bir değişim baya sürprizli 😄
Dondurmalikahve inciperininannesi Kahverengi olmaz ama tonu değişebilir ya da ela renk olabilir. Benim çocuğumun ki 8. aydan sonra hiç değişmedi ama 2 yaşına kadar değişen çocuklar oluyor. 🙂
inciperininannesi Teemo07 bizde yok o yüzden de değişmesi gerekir diye düşünüyorum bir yandan. Ne zaman değişmeye başladı
inciperininannesi Tamamannecim Ben de sizin gibi 9 ayda renk tam belli ediyor diye duydum ama değişecek renk belli eder diyorlar onu bilmiyorum o yüzden tecrübeli annelere sormak istedim :)
Teemo07 Teemo07 @inciperininannesi 7. Aydan sonra sanırım. en son, en net 7 de maviymiş. Teşekkür ederiz 🙂
Teemo07 inciperininannesi güneş de daha da açılıyor. Babasınında öyle. Bence bu şekilde olur sizin bebeginizinde. Koyu mavi, lacivert olsaydı siyaha dönerdi de. Böyle yine açık bir renk olur. Bilemedin ela falan olur.
inciperininannesi 2018istanbul benim babannem ve eşimin babannesi mavi gözlü babam da yeşil. Belki oradan sirayet etmiş olabilir o zaman
Nur1212 inciperininannesi değişmeyebilir anne baba kahve olup bebeği renkli gözlü olan çok aile var. Bende renkli gözlüyüm eşim kahve ela gibi bişey bebeğimin gözleri masmavi doğduğundan beri böyle bizede açılır daha o dediler ama değişme olmadı aksine daha koyu oldu şuan 18 aylık
Birberenannesi inciperininannesi benim kızımın da böyle ve o da 6 aylık inşallah değişmez 😅 1 yaşına kadar değişme ihtimali var diyo herkes görücez bakalım 🙄