Mevaseray_prensesinannesiiii Sevgili anneler kızım 17 aylık oldu sütten kesmek istiyorum önerisi olan varmı yada sizler nasıl yaptınız
nazlimom_ Mevaseray_prensesinannesiiii bende sabır taşını duymuştum denicem eskiler hep oje salça falan sürüyor annem öyle yapıyodu kardeşime hala öyle yapanlarda var😅
Hayalhayat Mevaseray_prensesinannesiiii Benim annem bana dedisti sütten kescegin zaman eğer süt verse gogusunde 2 hafta verme onkendi kendine sisisyor iniyorn kurup gidiyormus
Aslmra80 Mevaseray_prensesinannesiiii sabır taşı salça sirke deneyen biri olarak hiç biri ise yaramadı yarabandiyla kestim bende 🙂
Mevaseray_prensesinannesiiii Antep27 nereden bulabilirim onu ben istanbuldayim buraları çok bilmiyorum ve hiç görmedim sabır tasini
Ucansupurge Antep27 Mevaseray_prensesinannesiiii bebeginle aranda ki guven duygusunu zedelersin. Kesinlikle pedegoglar sabır taşını önermiyor. Azaltarak biraktirabilirsin. Öyle pat diye olmaz. Örneğin günde 3 kere emziriyorsan önce 2 ye sonra 1e daha sonra hiç emzirmeyerek biraktirabilirsin.
Mevaseray_prensesinannesiiii Antep27 önerin için çok ama çok teskur ederim Allah razı olsun inşallah ben bı araştırayım 🤲🤲
Mevaseray_prensesinannesiiii Ucansupurge Ucansupurge ama çok bağlı bana azattiramiyorum gece saatlerce emer süt olmayınca isiriyo
Antep27 Ucansupurge hm bilmiyordum dediğim gibi burdan gördüm ondan söyledim arkadaşa ben de 2. Kızımı çok zor sütten jesmistim baya bı bağlıydı 5 dkda bir emmek isterdi oyun haline getirmisti artık. Sütten kesme çok zor oldu 1 hafta sürdü
Mevaseray_prensesinannesiiii Ucansupurge bu yöntemde çok iyi ama benim kızda azaltmek başarısız oldu inşallah yavaş yavaş tekrar deniycem teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için🙏
Ucansupurge Mevaseray_prensesinannesiiii Gece beslenmesini kesmeden gündüz beslenmesini kesmek zor olur. Youtubeda falan videolar var bloglar var insanalr nasıl biraktirdigini anlatıyor bir araştır videolara eğitimlere bak. Zor biliyorum ama pat diye de kesemezsin çocuğun üzerinde ki travmatik hisleri bir düşün.
Ucansupurge Antep27 süreç çok zor gerçekten ama aylar boyu kurulan güveni zedelememek gerek. Bol bol konuşarak hikaye anlatarak ve kriz anlarını yöneterek 2 meme arasi süreyi açarak biraktirilmasi daha dogru
Mevaseray_prensesinannesiiii Antep27 olsun herkes fikrini söylemekte özgür zaten nasıl bişi bilmiyorum hiç görmedim merak ettim bakicam nasıl bişi 😊
Antep27 Ucansupurge evet bilmiyordum burda her sütten kesme postunu okuduğumda o taşı yaziyorlardi ama verdiğiniz bildi için teşekkürler bilmiyordum cunku
Ucansupurge Antep27 Rica ederim canım doğrudur çoğu kişi bu yöntemi kullanıyor geleneksel yöntem annelerimiz de yapmış ama çocuklarda güveni zedeliyor maalesef bende pedegoglari takip ediyorum onlardan öğrendim 🥰🥰
Ucansupurge Mevaseray_prensesinannesiiii Rica ederim canım ❤️ sen bir araştır kendine en uygun yöntemi seç umarım kısa sürede istediğin sonucu elde edersin sağlıcakla kal❤️
Pare66 Ucansupurge pedagoglar halt etmiş, onlar gece bi uykusuz kalsin veyahutta ağlama krizine denk gelsin bakalım.. eski insanlarımızın yaptığı hersey candır simdi ki yeni yetmeler de ne bilmiş herseyi ,neymis pedagogmuş ..