GULCE02 Kızlar 3 gündür burnu akıyordu şuanda tıkalı ememiyor uyuyamıyor bogazı balgam dolmuş dün doktora götürdüm çok şükür muayanesi iyi dedi burun tıkanıklığı ve balgam için imbramin diye bir şurup verdi bide bıtane burun spreyi 2 yaş altı kullanılmamalı diyor sıkmaya korkuyorum Rhinfant diye bi sprey verimmi vermiyimmi çok kararsızım bide o balgamı nasıl temizletebilirim yardımcı olurmusunuz rica etsem
hankardeslerr GULCE02 canım bizede balgam sökücü mukotik verdi bugün 3. Gün 2 gündür öksürürken azıcık kusarak çıkarıyor çok şükür daha iyi
Kleopatraaaa___ GULCE02 Bizde aynı durumdaydık.. Zeytinyağı ve pekmezi karıştırıp kaynatın ılıtıp verdim, gece yazmadan önce göğsüne ve sırtına zeytinyağı sürdüm kağıt havlu koydum, odaya muhakkak buhar makinesi koyun çok faydası oluyor
HandeSs GULCE02 bizdr ayni durumdayiz benm pglm 2 bucuk yasinda ama yinede soliyim uygulamak isterseniz. Ihlamur yapiyoem icine bal koyuyorum. Terryagini eritiyorum pekmezlr karistiripiciriyorum. Bu cok iyi geldi. Birde limon ve bal karisimi yapiyorum baya rahatlatiyor balgami sokuyor Oksurukte baya azaldi
Antep27 GULCE02 zeytinyağı ile pekmezi ilitip bir tatlı kaşığını verin boğazını yumuşatır vermek isterseniz
GULCE02 hankardeslerr çok geçmiş olsun sizede çocuklar hepsi hasta bu nasıl bir salgındır Rabbim bütün çocuklara şifa versin inşallah bende balgam sökücü verin dedim fakat daha küçük şimdi veremeyiz dedi banada
Kleopatraaaa___ GULCE02 Birde devamlı burun aspiratörü ile çek canım aşağı inmesin Allah korusun.. Çok geçmiş olsun 🌸
hankardeslerr GULCE02 Benimkide 14 aylık bir çay kaşığı ver sadece dedi. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİRLER ❤️❤️
GULCE02 Kleopatraaaa___ sağol canım inan asla izin vermiyor çığlık atıyor kafasını çeviriyor asla temizleyemiyorum napacağımı şaşırdım valla😒
Kleopatraaaa___ GULCE02 Bizimki de öyleydi başlarda sonra alıştı biri kafasını tutsun mecbur yapmak zorundasın canım yoksa ciğerlerine falan Allah korusun, söktürmesi önemli onun çıkması lazım