Esraasell Merhaba kızlar bebeğim için 15 güne kadar ek gıdaya başlayacağım da sizler bebekleriniz için organik bebek zeytinyağı mı aldınız yoksa direk kendimize kullandığımızdan mı kullandınız ayrıca mercimek vs onları da mı bebeklere özel aldınız ??
Mucizegebelik Esraasell mercimek baya sonra veriliyor. Zeytinyağı pekmez pirinc unu bebek irmigi ve bebek salçası hepsini organik aldım.
KUTAY61 Esraasell 6. Ayda mercimek mi yedireceksiniz 1 yaşından once denemeyin bence gazli degilse siz bilirsiniz tabi ben ilk basta organik aldim sonra bitince ben ne yiyorsam bebegimin yiyevegi gibide benim yediklerimden yapip verdim ama siz bu ayi tadim yapacaksiniz 1 2 kaşık yogurt kabak havuç meyve boyle.seyler 7 ve 8. Ayda bakin organik seylere
Kuzeymomss Esraasell zeytinyağı kayınvalidem balıkesirden getirtiyor ama trendyoldan alan arkadaşlar da var diye görmüştüm
Aslicamm Esraasell merhabalar, bebekler için zeytinyağının asitlik derecesinin 0.5 ve altında olması oneriliyo genelde o yüzden ben baglarözü diye bi markanınkini tercih etmiştim. Onun dışında baklagildir undur sehriyedir yumurtadir vs her şeyini organik sertifikalı olanlardan almaya çalışıyorum ilk bir sene hücrelerinin en çabuk büyüdüğü zaman olduğu için ama 1 yaştan sonra bu kadar kasmayi düşünmüyorum:)
Berilikomunannesi Canım bizim bahçemiz var ordan topladığımız yağlardan yaptırdık zeytinyağını mercimek bakliyat biraz daha ilerde ama irmik pirinç unu tarhana og maka organik aldım trendyoldan
Mucizegebelik Berilikomunannesi evet bende og marka kullanıyorum çok memnunum tarhanası da çok güzel severek içiyor
Kuzeymomss KUTAY61 merhaba, benim oğlum da 8 aylık hiç gazlı bir bebek olmadı. Mercimek vs hiç vermedim nereden alabilirim?
KUTAY61 Kuzeymomss canim kendi yaptığın mercimekten bir iki kaşık koy agzina irmik tarhana falan trendyoldan sipariş verdik.hep mercimegin organik olani varmi bilmiyorum aramadim yani hic
ipekce01 Ben zeytinyağını ph değeri bebekler için olan marka getirtmiştim internetten, diğer bakliyatlar zaten sonraki aşama, onları da tarhana yı erişte yi annem memleketten kendi yaptı gönderdi