blue5 Oglum 17 aylik oldu 1 haftadir direnmeler ve gece uyanmalari artti. Siz de boyle birsey yasadiniz mi?
SetenayCo blue5 Bebeğim 16 buçuk aylık, gündüz uykularını teke düşürdü, gece de uykuya geçerken zorlanıyor. Sanırım büyüyorlar ve uyanık kalma süreleri uzuyor, bu aralar yeni dişler de geliyor.
Ezoli170 blue5 merhaba geçti mi durum?benimki de 17 aylık ve bir haftadır hiç görmediği saatleri gördü şu an saat 23.10 ve hala uyanık.öğlen 12-14 aradı uyumuştu her zamanki gibi ama bir haftadır böyle saatlerce dayanıyo.nasıl kalıyosa bu kadar saat
SetenayCo blue5 Artık dış dünyaya daha açıklar sevgili anne, uyumak istemiyorlar. Keşfedecek koskoca bir dünya onları bekliyor, öğrendiklerini sistematik hale getirmek için beyinleri sürekli çalışıyor. Büyümek kolay mı😊😊
Ezoli170 Ben normalde 21den sonra kendime vakit ayırırıdım.bir buçuk yıldır böyleyiz.dizi çay falan kafamı dağıtırdım.bi haftadır böyle olumca depresyona girdim😵💫uyku eğitimi vermiştim sekiz aylıkken
Ezoli170 Öğle uykusuna gelene kadar dayanamıyo mesela.sabah 8den 12ye kadar zor dayanıyo bazen 11de uyuyo hatta.ama gece bu şekilde uyumuyorrr