Nar Merhaba bayanlar 1 yaşında oğlumun kilosu 9200 boyuda 75 cm herkes zayıf olduğunu söylüyor içim içimi yiyor sizin bebeklerinizin boy ve kilosu nedir
elmaliturta Nar benim kızım 77cm 9800 ve 15 aylık... sağlıklı çok şükür elimden geldiğince saglikli seyler yedirmeye calisiyorum ama almiyor napalim.. kilo sağlık değil neticede doktor ne derse o
Yalin Nar sağlığında bi sıkıntı var mı? Yoksa için içini yemesin annesi yapısı böyledir.Belki değişecektir ama zaten kilo sağlık belirtisi değildir. Bence yapısı öyle kuzunun😉
Baynimir Nar kilosu normal aslında. Oğlum da 8600 gram çıktı 1 yaş kontrolunde. Artık çok çok az alıyor çünkü hareketliler.
Balyanakannesiii Nar Benim oğlum da 10.5 aylık 11 kg. 77 cm. Herkes aaa bu çok zayıf annesi hiç iyi bakmamışsın diyor 😬😬 Sağlıklı olsunlar kilo fln hiç problem değil kimseyi duyma takma
Nar Benim oğlumda çok haraketli sağlığında bir sıkıntı yok çok şükür ama severek yemiyor malesef yemeklerini porsiyonlarımız çok az bu yüzden kilo almıyor diye düşünüyorum çevredende zayıf kelimesi duyunca üzülüyor insan
Brrn8890 Balyanakannesiii Balyanakannesiii 10aylik ve 11 kilo ya zayıf diyenlerin sana garezi var yada sen atiyosun
Thesra Nar Doktorunuz bu konuda ne diyor? Önemli olan gelişimini takip eden okulunu okumuş kişilerdir.Gerisini kafanıza takmanıza gerek yok😊
arinlisa Nar bence iyi canim bende cevremden cok fazla zayif lafini isitiyorum ama kizimda inek sutu alerjisi var 10 aylik 7.600 kilosu bende cok uzuluyorum sagligi iyi ama istahi falan cok fazla yok severek yemiyor malesef..
uyus Nar Merhaba.Benim kızım 7aylık 7250gr.70 santim.banada zayıf diyolar.Doktorda kilo ve boy çok iyi diyo.En iyisi kimsenin azına bakmayalım.Insanı delirtir boş konuşan insanlar.