babysharkkk Kızım 16 aylık hamileyim emzirmeyi sonlandırdım. Gün içerisinde kefir, ayran, su veriyorum. Devam sütü vermeme gerek var mı siz neler önerirsiniz
Dunyams babysharkkk bence vermelimisiniz kuzenim 1 yaşında sütten kesmek zorunda kaldı devam sütü veriyor maşallah gelısımı çok iyi
qwrt1245 babysharkkk kilo alımı değerlerine vs bakılarak bunun kararını doktorunuz vermeli. Kızımın doktoru değerlerine kilosuna bakıp yoğurt peynir tüketimi iyiyse 2 yaşına kadar günde bir ya da iki kez vermeniz yeterli demişti. Doktorunuza danışın kesip kesmeme konusunda
LilyaBn babysharkkk bende 21aylıkkrn kestim sonrasunda hiç bişry vermedim , birde biberona alışmasın diye🤷♀️Yoğurt kefir ğeynir yiyorsa hiç vermeyin bence
Sebusebu babysharkkk benim kızım 1 yaşında 5 aylık hamileyim. Memeyi erken kestik biz devam sütüyle devam ediyoruz. Ek gıda güzel yediği için ve kilo alımı iyi oldugı icin doktorumuz mamayı kesebilceğimi söyledi. Ben sevdiği için devam ediyorum içebildiği kadar vericem
usernamesu LilyaBn arada 5 ay var ama siz bunu yapmaya başladığınızda 21 aylıkmış bebeğiniz. Hanfendinin 16 aylık buna doktor karar verebilir
LilyaBn usernamesu tabiki doktor karar verir. Kilosu ve kan değerleri yerindeyde doktorda gerek duymuyor. Tabi yine doktoruyla görüşsün en doğrusu bu olur.