balliborekkk Olmuyor arkadaşlar yapan varsa bilgi verebilirmi en fazla yirmi seçebilirsiniz diyor herkezdemi böyle❓❓❓
Fatma99 Kizlar yönlendirilen birimden cevap donulenler yazıyor bende ne demek oluyor ama mesaj gelmedi
marscicegi Fatma99 gelir yakın zaman da cevap çıkar ,benimki böyle dedi sabah,sonra kapatılmış başvurum
marscicegi Hkshkshsk siz elektrik yardımı da aliyormuydunuz devletten bana elektrik yardımınız var demiş başvuruyu kapatmis
Hkshkshsk marscicegi elektirik yardımı sosyal yardım alan herkese çıkıyor belki senin e devletinde çıkmaz eşinde gözükür bende gözükmüyor eşimde gözüküyor ona başvurma gerek yok
marscicegi Hkshkshsk soruyu yanlış anladınız elektrik yardımı alıyorum diye açık kapı yardım vermedi siz almışsınız sanırım siz de varmiydi elektrik yardımı demek istedim ,gerçi olması lazım sosyal yardım alana veriliyor o zaten
Hkshkshsk marscicegi elektirik yardim sizin üzerinize mi yoksa eşiniz mi benim eşimin üzerine para yardımı aldığım için gıda yardımı gelcek denildi ama daha arayan soran yok yarın bı arayıp sorcam gelicek mi diye
Yasirefeninannesi Hkshkshsk ben sosyal.hizmetler sonrasinda da ekonomik destege tikladim ilgili birime yonlendirildi diyor olur insaallah
marscicegi Hkshkshsk elektrik eşimin üzerine yardım onun edevleine çıkıyor ,aile destek yardımı benim. Edevletime çıkıyor ,açık kapıyı Da ben kendimden başvurmuştum
Yesim61 Hkshkshsk bu dediğin n yardım kolisi pandemide gelmişti bana iki aydirda ptt den yardım alıyorum
Hkshkshsk Yesim61 e dertten Cimer onad istek olarak başvuru yapabilirsiniz oda sosiyal yardım vakfına gidiyor
Hkshkshsk Nisaomer tatlım bende size göstermek için denedim olmadı ekle ötesine gitmiyor önceden koli yardımı aldınız mı acaba