Oyku_derin33 Kızlar bebeğim 8 ay 12 günlük kayın validemde beşik olmadığı için sürekli ayağımda sallıyorum geldiğimfe şimdi bende uyuya kalınca koltuktan düştü ne gibi bişey olursa doktora götürmem gerekiyor 😭
Ekinveannesi Oyku_derin33 yere yer yatağı yapıp orada yatırın koltuk ya da yatak çok tehlikeli. Fışkırır tarzda kusma,gözlerde kayma sürekli uyku hali gibi durumlarda doktora hemen götürün. Eğer kafa üstü düştüyse hemen götürün bekletmeyin.
Yagmuurr Oyku_derin33 aynı şekilde uyuya kalıp yataktan düşürmüştüm doktora gitmiştim takio edin demişti
Oyku_derin33 Bicirik59 şuan bı sıkıntı yok ama zaten çocuk hastaydı bugün geldim hastaneden bide üstüne bu oldu 😔 kaç tane çocuk büyüttüm hala hiç bilmemiş biri davranıyorum 😔bişey oldugunda napcam diye deli oluyorum
Oyku_derin33 Ekinveannesi öncelikle teşekkür ederim aslında yumuşak zemine düştü ama uyku sersemi olduğu için herhalde bide ben bağırınca korktu çocuk ben bugün çok hasta uyur diye bekledim çok yoruldu çünkü hastanede oda olacağı varmış herhalde gözümün kapanmasıyla düşmesi bir oldu 😢 şuan bır saat gözlemleyip beklicem uyutmicam