Aryasmommyy Kızlar bebeğim 11 aylık 4. Ayından sonra mama ile devam ettik her zamanki mamasından veriyorum akşamdan beri içmiyor,ben mamanın tadına baktım aynı değişen bişey yok.Kutuyuda yarılamıştık yenide açmadım sizce neden içmiyor ya fikir verin lütfen😭
1Meryem011 Aryasmommyy ben mama değiştim bide öyle deneyin aynı tattan sıkılıyormus meğer benim kız onu anladm 4nucuk aylık kaç kere mama dgstm haberim yok
Nazlican Aryasmommyy Zorlamayın, uyuyorsa mama içmeden uyusun. Baktınız uyanınca vs de içmiyor baska mama deneyin ya da gece mamaları var onlardan deneyin bi tur
Feyza-- Aryasmommyy ek gıdayı normal alıyor beslenmesi iyiyse mamaya artık o kadar ihtiyacı yok benim kızım 10 aylık memeden kesmek zorunda kaldım mamayı asla almadı doktorumuz beslenmesi iyiyse telaşa gerek yok almasa da olur dedi
Dilruba_1 Aya kadar düzenli içtiyse ne mutlu valla 😅 Biz 3. Aydan beri sıkıntılıyız içirmek için deveye Hendek atlatıyorum resmen sizin yine iyiymiş biz 6 aylık olduk hala aynı iştahsız
Aryasmommyy Dilruba_1 evet çok şükür bir sorun yaşamadık içti anne sütü olmadığı için mecbur kaldı belkide☺️ama şuan içmemesi aşırı can sıkıcı naparım içmezse 😭sizin anne sütü alıyor mu bebiş
Aryasmommyy 1Meryem011 şuan bende onu düşündüm acaba mama mı değiştirmem gerekiyor diye ama bu duruma hiç hazır değildim aklımda başka mama fikri yok siz neler kullandınız?
1Meryem011 Aryasmommyy golden goat kustu heo snra hipp karın ağrısı yapti Aptamili sevdi bir syre kullandık ana kabız oldu Bebelac Gold yaramadı sma iyidu ama sıkıldı galiba smdi birde Hero babynin manasını aldm ama ondada sürekli kokulu kaka çıkıyor hoşuma gitmedi değişik bir koku yaptı kakada
Aryasmommyy Nazlican uyumuyor ya sabah içiyordu akşam ve şuan içmemeye başladı diş dönemi belkide ağrısından içmek istemiyor dediğinizi deniycem içmezse sabahta iyi geceler mamasından alıyım
Nazlican Aryasmommyy Aynen baska mama deneyin, evet diş dönemi de etkili. Bizde ek gıdada problem yaşıyoruz diş yüzünden 😑
Poyrazin_annesii Diş çıkarıyorsa ondanda içmeyeblır. Bnm oglum 10 ay 6 günlük 20 saat olmuş mama içmiyor yaptıklarım hep çöpe gttı. Ek gıdada yemek ıstemıyor. Sadece su içmek ıstıyor. 1 tane diş patlatmş sanırım ondan bole yapıyor
Dilruba_1 Poyrazin_annesii sizin düzenliydi bir ara hero baby vs de yiyordu sanırım Çöpe gitti derken anlamadım Benimki 6 ay oldu hala aynı iştahsız 10 ay düzenli içse gene kabulümdü ama yok 😅
Poyrazin_annesii Dilruba_1 hero baby kaşık mama verıyordm gunde 1 defa . Sanırım dişlerden dolayı boyle oldu. Ama huysuzlugu fln yok sadece iştahı gttı bıde uyumak istıyor sürekli. 3 saatte bi mama veya ek gıda verıyordm. Smdi 3 saatte bi yaptıgım mamaları içmedı hep döktüm biberonu çöp oldu