Ada_Su21 Merhba kızlar ben sadece kızımı mama ile besliyorum bir çok mamayı denedm en son da holle mamayı kullanyrdum memnundumda taki içinden siyah şeyler çıkana kadar🙄 onu bırakp sma geçtm yaklaşk 3 haftadr kullanyrum bi sorun yaşamadık.Şuan 5 ay 10 günlüğüz 1 no kullanyruz 2 nodan dewam etmelimiyim sma kullanan anneler memnunmusunuz doyuruculuğu vb. yönden yardımcı olurmusunuz?🤗
5560 Ada_Su21 ben sma kullanıyorum ve çok memnunum bebeginiz 5 ayliksa 6.ci aydan itibaren 2 numaraya geçin canm doktorunuz size söyler kontrollerinizde.
gulsahbaydemir Ada_Su21 ben kullanıyorum gayet memnunum ☺️ ayrıca internette daha uygun bilginiz olsun 😊
busraberke Benimki iki haftalık hiç emmiyor aptamil kullanıyorum gaz sancımız çok değişsek mi acaba bileğisin olan var mı çok ağlıyor durmadan ayaklarını kendine çekiyor mama Öner’iniz var mı acaba
Guldas [bilinmeyen] Bende aptamil kullanıyorum doktorumuz önerdi çok memnun kadım. Çoık besleyici bir mama. Bebeğnizin gazı varsa. Aptamil conformil gaz maması alıp elinizdeki aptamille karıştırıp verin. Çok iyi geliyor.
Guldas [bilinmeyen] Sma yeğenime çok fena kabızlık ve yeşil kaka yaptı. Doktoru sma da prebiyotik lif yok vermeyin dedi.
Ada_Su21 Guldas kızımda kabızlık olmadı aksine günde 1 yada 2 kesin yapyo kakasını . Memnun kaldım ama 2 nodan dewm etmelimiyim diye düşünyordum 😊
fatma1965 [bilinmeyen] Aptamilin yeni çıkan maması aptamil pronutra advance hiç gaz yapmıyor, onu denediniz mi acaba?
tcmedine iki markayıda hiç denemedim canım ilk kızımda 18 aydır ikinci kızımda 2 aydır kullanıyorum aptamil mamayı çok memnunum.
Ada_Su21 Bu arada sayffda sorun war galiba her cewp yazmaya kalktığımda ops diyip durdu ondan geç oldu kusura bkmayın😊