Yagiztos Omerim07_01 benim oğlum 4 yasa 3ay var aynı olculerde 18 kg 101cm kilosu için çok dedi Dr size bişe demedimi
Birkullanici Omerim07_01 maşallah bnm kızım da bu ay ğç yaşını doldurdu boyunu bilmiyorum en son 9 ay önce 98 di şuan kaç bilmiyorum kilosuda 15
Gunesumay19 Yagiztos Kızım ocak 21 de 3.5 yaşında olacak 19 kilo,boyu da 103 falandır ama dr kilosuna fazla demedi yaşına göre iyi dedi sadece. Ama tabii fiziki olarak kilolu drmuyor yapıyla alakalıdır belki.
Kaderuzbas Yagiztos benim oğlum 3 yaş 6 aylık 18 kilo banada çok denedi doktor çok gözükmüyor da bence iyi
Pasamm14 Benim oğlumda bir ay sonra üç yaşına girecek şu an 16 kilo 97 cm sanırım boyunu bayadir ölçmedim
Minnakprensannesi 36 aylık 13 kilo 98 cm hiç bişi yemiyor aşırı inat bi çocuk uyutmak problem giydirmek problem bezi bırakmayı geçtim bezini değiştittrse kafi kendimi bi tek dünyada ben çocuk yetiştiremiyorum gibi hissediyorum 😔😔
Yagiztos Gunesumay19 aslında bzm Dr boyunu yanlış olcmus ozaman ayakkabı payı 4 cm falan dusmustu fazla düşmüş 98 cm demsti boyuna göre kilosu fazla gelmsti ama eve gelir gelmez ölçtüm 100 ü asiyordu normalmiş yani