ReisinKizi Dişleri çıktığından beri bişey yerken dişleri gıcırdıyor çocuğumun ya neden olabilir acaba 2,5 yaşında o bişey yerken gıcırtıdan içim gidiyo resmen öyle gıcırdıyo
MinnakAsel ReisinKizi sizin yine iyiymiş uyanıkken yapıyor en azından müdahale edebilirsiniz benim kızımda 2.5 yaşında gece uykusunda yapıyor artık o kadar ileri seviyedeki iç yanaklarını parçalıyor kan bile gelmişti yastığına demişti hemen tuttuğum gibi doktorun yolu tuttum muayene ve kan temiz iç yanaklar paramparça diş doktoruna da götürdüm hayatında ilk defa duymuşcasina hiç birşey yapamayız dedi ağızlık yapılıyormuş oda küçük çocuklara uygun değilmis son cagre psikiyatri işte randevu bulamıyorum ve aksine kızım çok aktif asla stresli bir ortamda büyümeyen ve bizim gibi rahatça konuşan bir çocuk aşırı guleçtir piskilojik bişey olduğunu da ben düşünmüyorum bilmiyorum napicam
elifkuss ReisinKizi ya benimki de 8 aylık, alt iki dişi, üst 4 dişi çıktı. Çok fena gıcırdatıyor dişlerini :( mahvoluyorum o sesi duyunca. Nasıl engel olunur bilmiyorum. Yemek yerken yapıyor bazen oynarken de :(
Pasamm14 MinnakAsel benim oğlumda üç yaşında oda sadce uykuya dalarken yapıyor disleri kirilacak diye korkuyorum bende kan fakan gelmiyor sizin dediginiz gibi ama bende doktora danıştım bu yaş cocuklarinda olabilir dedi Benim oğlum butun gün susmadigi için bazen diyorum uyuyuncada çene durduğuna ne yapacağına şaşırıyor herhalde diye 😊
Nargiza97 MinnakAsel çok geçmiş olsun kocamda var diş gıcırdatma kardeşlerinde devarmış birbirimizi tanımadan önce başlamış ve hep yemek çiynediği arka dişleri zarar görmüş 😔