poncikbirbebe Yüzyıl para tuzgai iğrenç bir hastane gerçekten ordan ne kadar uzak o kadar iyi. Doktora lütfen tahlil verelim dedim, rota dedim,belirtileri saydım. Bırakacak yerim yok küçük kardeşi de her gün hastaneye geldi gitti o zaman 3,5-4 aylık bebekti. Gel git daha zor diyorum yatarsa daha zor yatış verecek bir şey yok diyor. Neymiş susuz kalmamış, neymiş tahlilleri temizmiş,.enfeksiyonu yokmuşbilmem ne. Medical parka geçtik çocuğum susuz kalmış damarlar çekilmiş, damar yolu açacak damar bulamadılar ya.
Özellikle bayrama denk geldi, çocuk doktoru bilir, nöbetçi çocuk doktoru sadece orada var diye gittim. Birinde mehmet mu Muhammet ni ne erkek doktor diğerinde serdar sadık denen doktor vardı. Acile götürdüğümde özellikle tekrar muayene açtırıp tahlil şikayet söyledim. O kadar vurdumduymaz,para derdindeler ki. Gerçekten Allah oraya muhtaç etmesin bir daha kapısından bile geçmem. Medical Park Ecmel bey güzel, emre bey güzel, elif hanım vardı tuzla devlet Hastanesi’ne geçti bizim esas doktorumuz da oydu şahane bir doktor özel olmasa farketmez derseniz tuzla devlet hastanesi elif velibeyoglu sevengil, sonra Kübra doktor var biraz daha soğuk duruyor ama oğlumun 6. Hastalık geçirirken de tesadüfen o vardı ona girdik teşhisi o koydu ertesi gün aradı hastaneden durumunu sordu yüzünde sırtında kırmızı kabarcıklar vardı onlar.yakar.o yüzden yatmaz çok ağlar dedi düşük doz kortizon iğnesi yazdı ozaman hemen söndü o kabarcıklar. Medical de bence Gebze’nin en iyi doktorları var. Sadece hakan beyi sevmedim diğerlerine göre daha yüzeysel geldi ilgi alaka.