eylul_veannesi Üçüncü günüm bitti sabah içtiğimde uyku yapıyor 12-12 içiyorum günde iki kez bir saat önce uykuya daldım 15 dakikalığına aniden uyandım kalbim pır pır çarptı sanki hiç ilaç içmiyormuş gibi anlamadım bu ilaç ne işe yarıyor ya
Ebrulavinya eylul_veannesi mutluluk ilacı olarak geçer huzur ve mutluluklar verir uyku durumu yapmaz çarpıntı şikayetiniz varsa ona çok etkisi olmaya bilir ama en az 15 gün sonra sizde etkiyi hissetmeye başlarsınız
Cocolingo eylul_veannesi alışma süresi kişiye göre değişir ama min 1 hafta max 2 haftada alışmış olursunuz
Selma-gkt eylul_veannesi bir zaman geçmesi lazım işe yaramadı için. Ama panik atak ya da anksiyete nöbeti için ek ilaç vermeleri gerek.
eylul_veannesi Ebrulavinya çok merak ediyorum 15 gün sonra ne işe yarıycak çünkü şuan normal hayatta nasılsam öyleyim bi değişilik göremedim hala
Cocolingo eylul_veannesi antidepresan grubu ilaçların etkisi bir iki gün içinde değil ilaca başladıktan 2 hafta sonra hissedilir bu süre kişiye göre 1 haftada olabilir sonrasında 8. haftaya kadar aşama aşama ilerler, vücudun ilacı henüz tanımıyor sen düzenli kullandıkça faydasını göreceksin