Sarellebebek Özel mama kullanan var mı kızım çok zayıf olduğu için doktorumuz önerdi ama nasıl içirmem lazım asla tadını sevmiyo ama onsuz da kilo alacak gibi değil
Guzelanne56 Sarellebebek özel mama kullanıyorum bizim kilo ve haftadan dolayı oğlum prematüre dıye aptamıl prematıl mama benim oğlum içiyor kuvezee süt sağıp beremedıgımden onunla beslemısler
Aysin3838 Sarellebebek 3 senedir kullanıyorum canım 1.5 yaşına kadar infatrini kullandık . Şimdide çilekli bir mama içiyor kızım iskelet gibiydi derisi sarkıyordu hasta olduğu için o mamalar kurtardı onu . İlk baş naz yapıyor sevmiyorlar ama alışır mutlaka benim kızım sıcağa yakın şekilde içinde içti ılık olunca içmiyordu asla
Sarellebebek Guzelanne56 o galiba prematüre bebeklere özel bir mama değil mi benim kullandığım nutricanın
Guzelanne56 Sarellebebek benım kullandıgım mamada üzerinde düşük doğum ağırlıklı bebekler de kullanılabılır yazıyordu
pogacayanakk Vanilya özü diye bir şey katılıyor galiba içine tat versin diye, kullananların yorumunu görmüştüm ordan biliyorum