Tuba0633 Arkadaşlar merhaba bebeğim 4 ay 13 günlük son iki gündür gündüzleri uyumuyor uykusu var ama direniyor az bişi uyuyup hemen geri uyanıyor uyku düzeni nasıl sağlamalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Cansu48 Tuba0633 benim bebegimde 1 hafta sonra 3 aylık olacak. Bizim de gunduz uykularınız cok az hemen uyanıyor. Geceleri 4 saat uyuyup emmek için kalkiyor sonra tekrar 2 3 saat uyuyor sabah 8 9 dan sonra başlıyor direnmeye
Tuba0633 Cansu48 aynen benim de öyle gözler kıpkırmızı oluyor öyle belliki uykusu var ama bu direnme nedir anlamadım
Fatma_P72 Benimde bebeğim 3 aylık aynı şekilde gündüz uykusu çok kısa uyku eğitimi 5. Aydan sonra verilirse daha olumlu sonuçlanır dedi doktorumuz
Tuba0633 Yanına aldırtmıyor temas seven bir bebek değil malasef 😢 oyun oynamak isterse kendini sevdirmek isterse sevdiriyor şimdiki çocuklarda bi tuhaf ya
Tuba0633 Heralde o yüzden olabilir ilk çocuk deneyimsiz anne bende onla keşif ediyorum birçok şeyi birde gece üst açma yorganını durmadan açıyor ben kapatıyorum o açıyor her gece mücadele veriyoruz afacanla
Poyrazzz34 Tuba0633 benimde oğlum öyle sürekli üzerini açıyor bacaklarını kaldırım hızlı bir şekilde bırakıyor 🥰
Tuba0633 Poyrazzz34 debelenip duruyor benim ki uyku tulumu aldım onda da 10 dk içinde kan ter içinde kaldı arayıştayım uyku tulumu daha iyi olacak sanırım bu seferde üstünü örtmeyince üşüyecek psikolojisi oluyor annelik çok zormuş 😃