Buseumayyy Bebeğim doyuyor ama meme de kalmak istiyor uyumak için bu süreç bazen 1-2 saati bulabiliyor iki farklı emzik denedim tutmadı destekledim ağzında beklettim gelen bi şey olmayınca çıkardı ne önerirsiniz??
Merve_ada71 Buseumayyy tutmadiysa almqz o bidaga benimki de öyleydi ugrasmadim biraz yaprandjm ama rahatım şükür bı de bıraktırma derdim olmayacaj
Linaamom Buseumayyy tekrar tekrar dene canım elbet tutacak benim bebeğim de ilk tutmadı philips avent vermiştim üç dört kere tutmadı bibs emzik verdim tutmadı sonra ağzıyla aranırken tekrar aventi verdim tuttu daha da bırakmadı 8 aydır😁
Ysmndnz_ Buseumayyy ben alıştırana kadar elimle destekledim emziği sürekli bir parmağım ağzında emzıkte 😄 philips avent tuttu benimki . Belki 6 çeşit emzik almışımdır
Kuzeymomss Buseumayyy oğlum 8 aylık, ilk 3 ay emzik aldı sonra asla kabul etmedi. Geçen gün deneyeyim dedim şimdide bırakmıyor 🤦🏼♀️ iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum
Sahraninannesi Benim kizimda oyle tutmuyordu annem gece aglarken ver emzigi dene bi dedi şans eseri oyle tutmaya basladi .
aslihanbsbg Benim ki ilk 2 ay tuttu sonra tutmadı degistirip denedim tutmadı bende çok uğrasmadim her yolu soylediler ama yapmadim simdi 6 aylik oldu emzik biraz kurtarici ama bence almamasi daha guzel