Nazifeumay Arkadaşlar yakın zaman da işe başlayacağım bebeğim asla biberon tutmuyo . Avent ve wee baby markalarını denedim. Markayla alakalı olduğunu düşünmüyorum emme refleksini yapmıyo çocuk geveliyor ağzında. Nasıl alıştırabilirim 🤦♀️
Mucizegebelik Nazifeumay canım Avent aldım kullanamadı lansinoh denedim arkadaşım önermişti biraz aç bıraktıktan snra onunla verdim aldı
1prenses1prens_ Nazifeumay kesinlikle lansinoh biberon tavsiye ederim.. ayrıca emme kuvvetini gelişsin istiyorsan emzik verebilir sin plips in emzikleri çok güzel.. meme reddi yaşamadık daha bu zamana kadar
Nazifeumay 1prenses1prens_ merhaba bebeğiniz kaç aylıkken tutturdunuz biberonu? Hemen aldı mı yoksa bir kaç hafta alışma süreci oldu mu
1prenses1prens_ Nazifeumay hemen aldı sarilik olduğu zaman uyanmıyor du.. emzirmek çok zor oluyor du bende sütü mü sagip lansinoh biberonun içine koyuyordum onunla içti hep ama suan meme reddi yaşamıyoruz 1 ay 1 günlük aklı başına ermeye başladığın da meme reddi yaşarmıyım bilmiyorum ama anne ucuna en yakın biberon lansinoh muş
Nazifeumay 1prenses1prens_ benimki 4 aylık 😊 biberon olduğunun farkında sanırım beni istiyor. Lansinoh aldım bi kaç kişi daha lansinoh dedi. İnşallah tutar
Metehanmomm4 Nazifeumay benimkide sadece lanshio tuttu ilk uykusunda dene bide ucunu biraz islat ılık olsun oyle dene
1prenses1prens_ Nazifeumay lansinoh la anne ucunu ayıramıyorlar birde onların 3 özel ucu var ufak akış orta akış ve yüksek akış 6 ayından sonra yükseğe geçebilir siniz ufak olan anne memesi gibi az geliyor yüksek olanın deliği biraz daha açık biberon ucu gibi