DefneVeraasigi İyi akşamlar herkese. Tofisa.com fan alışveriş yapan var mı ? Beğendiğim birkaç şey oldu ama fiyatlar biraz düşük gibi geldi . Dolandırılma ihtimalim var mı 😅😅
Emirmete DefneVeraasigi yok dolandırılmıyorsunuz alışverişini yapabilirsiniz ben birkaç kez yapmıştım sıkıntı olmamıştı ve halen indirim olunc mesaj geliyor
ankakusu5058 DefneVeraasigi ben alışveriş yapmadım arkadaşım 20 liraya bi elbise almıştı yazın bu bez çuvallar yar ya ondan yapılmış gibiydi esneklik filan yok kalitesi pek hoşuma gitmedi benim tabi tek bir ürüne bakıp değerlendirmemek gerek ama ben cesaret edemedim bişi almaya
joyfulmom DefneVeraasigi ürün aynısı geliyor ama kumaşları biraz kalitesiz iki üç sene giyerim diye alınacak şeyler değil 😄
Aydinbebisleri DefneVeraasigi ben yaptiim hic de guzel gelmiyo yani verdigin paraya deymiyo teseturluyum iki tane spor takim aldim cok kotu al kısmı aynı pisama gibi kısa ustu cok pol gecen gün terntyoldan siparis verdim yine onlarin ürünleri yine ayni sekilde berbat geri gonderdim