Moana Merhabalarrr 💞 Bebeğim 7 buçuk aylık herşeyi ağzına sokuyor. Bu ne zaman geçer acaba sizin bebeklerinizde var mıydı bu durum?
Caglarass Moana Oral dönem 2 yaşa kadar devam eder hatta bazı çocuklarda daha uzun. Oğlumun 2.5 yaşında anca bitti 🤷
Moana 3yasakadarsifirekran geçer inşallah çabucak hiç böyle olacağını sanmıyordum bebeğim bu huyu bırakmakta geç bile kaldığını düşünmüştüm
Moana incitomm benim yakin cevremde hiç bebek buyumedigi için 7 aylık bebekte bu olması sorun gibi düşündüm bı an
3yasakadarsifirekran Moana 2 yaşına doğru geçer heralde magnet hayvanlardan aldım kemirdi resmen onları 😒
Annesininmiskokulusu Moana oğlum 20 aylık halâ daha geçmedi. Geçen gün kaşla göz arasında el kreminden yedi ne yapacağımı şaşırdım kalakaldım öyle. Daha buna benzer bir sürü şey
Oglumm_ Moana gücü yetse benide sokacak ağzına valla, ne bulsa alıyo ağzına, hep diş diş diyorlar ama aylardır ne diş var ne bişey bu arada 3 gün sonra 9 aylık olucaz
Nereleregidem Oglumm_ benimki de yedi buçuk aylık. Diş diş diyip duruyorlar çıkan eden yok. Çıksa diş buğdayı diye darlayacaklar inşallah yaşında çıkarır da dogumgunuyle birlikte eda ederiz 😂😂
Jeatimo Moana bu yoksa sıkıntı bacım 😂 oral dönem her şeyi ağız ile öğreniyorlar şuan. 1 yaş devam hâlâ
Moana Oglumm_ ay her yeri yalıyor her yeri. Geçen bı misafir geldi kadının parmağını yaladı. Kadın da gülüyor parmağımı yalıyor diyor. Cekiyim demiyor. 🤷 İğrenç 🤢
Oglumm_ Moana yaa en sevmediğim şey benimde o, birilerinin parmağını ağzına götürmesi ve herkesin elinde ayrı bi pislik var bunu bildikleri halde çocuk öyle yaparken elini çekmemeleri beni öldürüyo zaten