Aylizim04 Canlar merhaba, kızımın verem aşısının olduğu yer 1.5 aydır kabuk baglayıp kabuğu düşünce kanıyor tekrar kabuk baglıyor bir türlü iyileşemedi. Sürebilceğim hızlı iyileştiren krem öneriniz var mı acaba?
pogacayanakk Aylizim04 aşıya krem sürülmez ve izi aylarca kalır benim beyinde tam olarak 8. Ayda geçti izi
Nereleregidem Aylizim04 bizim verem aşısı yeri aynı bu şekil yara oldu. Doktor iltihap dedi krem yazdı onlarla düzeldi. Hala biraz garip duruyor görüntüsü ama eskisinden iyi
Bebegimm1 Aylizim04 benmki iki kez iltihap toplayıp patlamıştı kabuk tutması uzun sürüyor snra kızarıklık kalıyor benmki 2 yasnda kızarıklık ve iz olarak kaldı hala daha bizim kolumuz gibi olmadı endişe etmeyn birz uzun bi süreç çnkü
Aylizim04 pogacayanakk oyy daha çok varmış ya 5 aylık henüz. Her kanamasında içim gidiyor canı acıyor diye düşünüyorum krem sürülmeyecegini bilmiyordum teşekkür ederim 😪
pogacayanakk Aylizim04 her bebek aynı değildir belki sizin bebeğinizinkş daha çabuk iyileşir. İçiniz rahat etmiyorsa aşıyı yapan ebeye sorun
Aylizim04 Nereleregidem iltihapta olabilir evet ama iltihaplı bir akıntı da değil direk kanıyor. Muayenede doktoruna sormayı unuttum belki bize de krem yazardı 😮💨
Nereleregidem Aylizim04 götürün isterseniz. Bizimki kanamiyordu da garip bir şekilde kabuk olmustu. Hiçbir şey akmiyordu ona rağmen iltihaplı dedi